old-mne Poznat Poruka 7.562 18.05.2008. u 23:04 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #276 nisliya: ne vredjaj Srbina nisi u pravu onoliko koliko mislis da jesi Kliknite za proširenje... Zbog takvih Srba se Srpstvo i raspalo...
nisliya: ne vredjaj Srbina nisi u pravu onoliko koliko mislis da jesi Kliknite za proširenje... Zbog takvih Srba se Srpstvo i raspalo...
lav8 Poznat Poruka 8.133 18.05.2008. u 23:04 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #277 ZDS: kao Hrvati mogu da biraju. Kliknite za proširenje... ZDS: sta se ti brines o Hrvatima?8) Kliknite za proširenje... Opa,e sad si preterao,sad ce mne-boy,da te ''oplete''
ZDS: kao Hrvati mogu da biraju. Kliknite za proširenje... ZDS: sta se ti brines o Hrvatima?8) Kliknite za proširenje... Opa,e sad si preterao,sad ce mne-boy,da te ''oplete''
nisliya Iskusan Poruka 6.510 18.05.2008. u 23:05 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #278 ZDS: jasta,njemu zahvalite jasenovac i ostala stratishta. Kliknite za proširenje... ne vadi se na Punishu kakve veze ima jedan srpski politicar sa narodom koji zivi (zamalo da napisem "je ziveo")na teritoriji tisucletnog sna?
ZDS: jasta,njemu zahvalite jasenovac i ostala stratishta. Kliknite za proširenje... ne vadi se na Punishu kakve veze ima jedan srpski politicar sa narodom koji zivi (zamalo da napisem "je ziveo")na teritoriji tisucletnog sna?
lav8 Poznat Poruka 8.133 18.05.2008. u 23:06 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #279 mne-boy: Zbog takvih Srba se Srpstvo i raspalo... Kliknite za proširenje... A,vidim hrvatstvo uznapredovalo,cak vam tepaju ''Crvena Hrvatska''
mne-boy: Zbog takvih Srba se Srpstvo i raspalo... Kliknite za proširenje... A,vidim hrvatstvo uznapredovalo,cak vam tepaju ''Crvena Hrvatska''
Šakal Elita Poruka 17.385 18.05.2008. u 23:06 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #280 ZDS: jasta,njemu zahvalite jasenovac i ostala stratishta. Kliknite za proširenje... Hm, čudno pričaš za jednog Croata... (jašta) ccccccc... Nego, jedan je Puniša Račić... Srbin iz Crne Gore... Vasojević burazeru! Boli, a?
ZDS: jasta,njemu zahvalite jasenovac i ostala stratishta. Kliknite za proširenje... Hm, čudno pričaš za jednog Croata... (jašta) ccccccc... Nego, jedan je Puniša Račić... Srbin iz Crne Gore... Vasojević burazeru! Boli, a?
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 18.05.2008. u 23:08 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #281 Kad ce bre da banuju ove Ustashke dileje?
nisliya Iskusan Poruka 6.510 18.05.2008. u 23:08 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #282 Derer: Kad ce bre da banuju ove Ustashke dileje? Kliknite za proširenje... bilo je vec toga
old-mne Poznat Poruka 7.562 18.05.2008. u 23:10 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #283 lav8: Opa,e sad si preterao,sad ce mne-boy,da te ''oplete'' Kliknite za proširenje... Hrvati u Crnoj Gori su statisticka greska tako da im ja ama bas nista ne uzimam za ozbiljno...
lav8: Opa,e sad si preterao,sad ce mne-boy,da te ''oplete'' Kliknite za proširenje... Hrvati u Crnoj Gori su statisticka greska tako da im ja ama bas nista ne uzimam za ozbiljno...
Derer Buduća legenda Poruka 43.114 18.05.2008. u 23:10 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #284 nisliya: bilo je vec toga Kliknite za proširenje... Neshto mi se javlja da vaspitna mera nije imala zeljeni pedagoshki efekat.
nisliya: bilo je vec toga Kliknite za proširenje... Neshto mi se javlja da vaspitna mera nije imala zeljeni pedagoshki efekat.
lav8 Poznat Poruka 8.133 18.05.2008. u 23:13 - Crnogorci vladaju Srbijom ? #285 mne-boy: Hrvati u Crnoj Gori su statisticka greska tako da im ja ama bas nista ne uzimam za ozbiljno... Kliknite za proširenje... Tako polubrate odgovori jasno i glasno!Prepade me!Statisticka greska
mne-boy: Hrvati u Crnoj Gori su statisticka greska tako da im ja ama bas nista ne uzimam za ozbiljno... Kliknite za proširenje... Tako polubrate odgovori jasno i glasno!Prepade me!Statisticka greska