Црногорци неће да oсуде комунистички тоталитарни режим

http://sr.wikipedia.org/wiki/Онамо,_'намо!
Какав принц Никола Петровић? Питам те за Његоша и краља Николу. Не можеш да кажеш мани Петровиће јер се тиме одричеш сопствене историје. Шта би са заставом краљевине Црне Горе?

eno je na cetinje viori se

eno je na cetinje viori se
Та што се на Цетиње вијори је застава династије Петровић, а шта је са државном црногорском заставом? Да ли је могуће да сте се и тога одрекли зато што је застава црвено-плава-бела (па много личи на српску) са црногорским двоглавим орлом?

Какав принц Никола Петровић? Питам те за Његоша и краља Николу. Не можеш да кажеш мани Петровиће јер се тиме одричеш сопствене историје. Шта би са заставом краљевине Црне Горе?

Cim vuces podatke iz wikipedije, to govori da nijesi neko s kim bi trebao da gubim vrijeme jer si neozbiljan sagovornik. Da, zastava je bila trobojnica crveno-plavetna-bijela sa crnogorskim grbom i to od 1910. do 1918. a prije toga je bila crvena zastava, zastava sama po sebi nista ne pokazuje kad uzmemo u obzir koliko je evropskih drzava prihvatilo trobojnicu.

Aj uzdravlje :bye:

Cim vuces podatke iz wikipedije, to govori da nijesi neko s kim bi trebao da gubim vrijeme jer si neozbiljan sagovornik. Da, zastava je bila trobojnica crveno-plavetna-bijela sa crnogorskim grbom i to od 1910. do 1918. a prije toga je bila crvena zastava, zastava sama po sebi nista ne pokazuje kad uzmemo u obzir koliko je evropskih drzava prihvatilo trobojnicu.

Aj uzdravlje :bye:
Чекај бре, где ћеш, па ниси ми одговорио како су се Његош и краљ Никола изјашњавали (национално)? Немој сада да се повлачиш то не приличи Црногорцима.

Pijanista a sto je sa tri starije dinastije koje su vladale Crnom Gorom? :think:

Uhvatio si se Petrovica ka pijanica plota... :(

Pijanista a sto je sa tri starije dinastije koje su vladale Crnom Gorom? :think:

Uhvatio si se Petrovica ka pijanica plota... :(
А што је са досељавањем Словена на Балкан? Није проблем што сам се ја до'ватио Петровића него што их садашњи Црногорци (по националности) игноришу иако су створили модерну црногорску државу, у којој црногорска нација није постојала. А шта је са те претходне три династије да ли су они били Црногорци? Да ли су били Срби? Кога заболе. Вероватно ни једно ни друго.

kako da izjednace kad su to komunisticka skojevska kopilad, pa njih je napravio tito, oni su ubili najvise srba u streljanjima 45.....

Nisu ubijali Srbe. Ubijali su prodane duse, fasisticku placenicku kopilad. :whistling:

Eh, da nam je danas jedno Odeljenje za zastitu naroda, gde bi nam bio kraj. :cool:

da nisi ti neki udbaski pionir mozda? ubili su 80 000 srba 45, i tebi je to u redu?

Jel' tu brojku smislio onaj fasisticki pinokio iz Obraza ili neko iz SOPO-a? :roll:

A da li bi bilo u redu da je tako... to bi pre svega zavisilo od toga koliko su ti Srbi pobili drugih Srba.

Srbin moze da mi bude samo neko kome sam i ja Srbin.

Jel' tu brojku smislio onaj fasisticki pinokio iz Obraza ili neko iz SOPO-a? :roll:

A da li bi bilo u redu da je tako... to bi pre svega zavisilo od toga koliko su ti Srbi pobili drugih Srba.

Srbin moze da mi bude samo neko kome sam i ja Srbin.

u velikoj vecini stradali su nevini, prema toje jasno je ko su ti bezboznicki jurisnici i srbomrsci:rtfm:

А шта је са те претходне три династије да ли су они били Црногорци? Да ли су били Срби? Кога заболе. Вероватно ни једно ни друго.

Ovijeme si sve rekao... Aj u zdravlje bezveze je s' tobom vrijeme gubit'... ;)

u velikoj vecini stradali su nevini, prema toje jasno je ko su ti bezboznicki jurisnici i srbomrsci:rtfm:

Dabome da je jasno ko su bezboznicki jurisnici i srbomrsci.

Isti oni sto su zidali masonske palate u doba kraljevine, slali vojsci brasno za hleb-pescanik u Prvom svetskom ratu i krcmili drzavu belosvetskim ,,investitorima''.

da nisi ti neki udbaski pionir mozda? ubili su 80 000 srba 45, i tebi je to u redu?

Ne ne ne treba biti objektivan..... mi smo ubili 895.000.345. srba 45' te.
Ja priznajem to. :(
Evo ono cuveno groblje u Kolasin, ne znam da li znate ali u selu Smrijecnjakovo, mi partizani smo strijeljali 3.000.0000 lokalnih srba (slovima- tri miliona)
Plus nam je jos jedno 1.670.000 poginulo kad smo ih slali za pivo i burek do Mojkovca na onim cuvenim "pivskim putevima"

Back