Crnogorci nasi divni

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gazdarica:
Hm, htjedoh da zakljucam odmah ovaj topic, ali mozda je bolje da prvo pitam, koliko ljudi ovdje ima u sebi crnogorske korijene?

Moji ne pričaju baš mnogo o tome, kad ih pitam nemaju pojma. Ali onaj jedan crnogorac mi je ispričao neku priču da vučemo korene od jedne četničke crnogorske porodice - baš sam bila nekako ponosna kad sam čula - ali bila bih ponosna da su rekli da imamo i romsko poreklo ili bilo kakvo drugo poreklo zbog samog pojma ,,poreklo'' - baš mi deluje onako - bitno.
Međutim, moji su mi se smejali kad sam im ispričala - kažu nema veze s vezom.
Znaju za lozu samo od čukundede koji je rođen ovde u Bg-u. Dalje od toga ne znaju.
Ali bilo kako bilo - pošto imaju samo sestru i mene kao nastavak ,,loze'' neće to dugo da im potraje, ma kakva god da je priča u pitanju.

Crnogorci?
Ma jedan divan narod, pitom, pošten al tek što su iskreni i iznad svega ZGODNI,što jes jes,malo će se danas naći takvih delija na jednom mjestu.Pa zar Nikšićani ne važe za najljepše momke u Beogradu a i šire.A ove južno od Nikšića i ne računam Crnogorcima, to su sad NOVOKOMPONOVANI CRNOGORCI.

niksicani nejlepsi u beogradu? :lol: :roll: :evil:
e sta jos necu cuti :roll:
iskreno,za mene su previse sirovi i nepristojni uglavnom.ali izdvajam primorce od brdjana.primorci su oduvek bili i ostali bolji i pitomiji od ovih drugih.
a niksicani....podgoricani...cetinjani :shock:
inace mi ni jedni ni drugi nisu preterano po ukusu :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back