B
Brit&XTina
Gost
Brit:crnogorac
XTina:novosadjanin
XTina:novosadjanin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:pa da nisi ti mozda plavusa? Crnogorci su piglu strasno,a novosadjani smaraju tako da ti ja toplo preporucujem da izaberes mene za decka(beogradjanin)![]()
nije glupost, to je pitanje MENTALITETA!!! al` polako, tek ti je 17 god. shvatices...Alexandra9:Kakve ima veze nacionalnost sa osobinama neke osobe?... glupost...
A sta sad su Crnogorci nacija....ovo je smesno....nalozila se klinka...ona zna ko je kakav....daj bre....bleach:Naravno da je svaka osoba jedinstvena i za sebe... :wink: ali, sigurno je da postoje neke slicnosti, zajednicke osobine, u nekoj naciji. mislim da te osobine nisu toliko bitne, nisu sustina neke licnosti, tako da ne mogu da sudim ko je bolji... :? :wink:Bleak WinterFullMoon:zgodna:ja govorim uopste aleksandra!Crnogorci su nekako face,a izgovor im je super,pogotovo oni sa cetinja.....ludilo
To ne mozesh da generalizujes bash tako lako.Sve zavisi od osobe do osobe...Uostalom to i ptice na grani znaju.Uopste mi nije jasno kako mozes da tvrdis tako nesto...![]()
Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!mario80:ja mislim da su beogradjani ok...
evo na primer, ja mnogo volim samoga sebe... 8)
da ta nagrada postoji JA bih je vec imala! :wink:Anonymous:Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!mario80:ja mislim da su beogradjani ok...
Mogla bi ti srediti da dobijes nobelovu nagradu za zaljubljenost u sebe, ali ne dele za tu oblast ali videcu da ti sredim nesto... :wink:
Miss_worms:da ta nagrada postoji JA bih je vec imala! :wink:Anonymous:Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!mario80:ja mislim da su beogradjani ok...
Mogla bi ti srediti da dobijes nobelovu nagradu za zaljubljenost u sebe, ali ne dele za tu oblast ali videcu da ti sredim nesto... :wink:
sredi sebi malo bolji mozak...dosta furas taj majmunski... 8)Anonymous:Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!mario80:ja mislim da su beogradjani ok...
DJ_MaRe:nije glupost, to je pitanje MENTALITETA!!! al` polako, tek ti je 17 god. shvatices...Alexandra9:Kakve ima veze nacionalnost sa osobinama neke osobe?... glupost...![]()
zildjian:da da, Novosadjani cvile...haha. Oni su juce prvi izasli na ulice. Odusevili su me. Kakvi su to divljaci u stvari...a Crnogoraca nema nigde kada treba da se ratuje ili ide na miting. Tako je bilo i sa ratom '99...uvukli su se Americi tamo gde Sunce ne sija samo da ne bi isli u vojsku...veliki muskarci. Ali su zato i Novosadjani i Beogradjani i svi ti, kako vi kazete, "cvilavci" isli prvi na Kosovo i Metohiju da bi branili otadzbinu dok su Crnogorski momci odmarali ispod drveta, kao i obicno...tokom vekova.
![]()
![]()
:wink: ciao