crnogorac ili novosadjanin

• Začetnik teme Začetnik teme zgodna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
Bleak WinterFullMoon:
zgodna:
ja govorim uopste aleksandra!Crnogorci su nekako face,a izgovor im je super,pogotovo oni sa cetinja.....ludilo

To ne mozesh da generalizujes bash tako lako.Sve zavisi od osobe do osobe...Uostalom to i ptice na grani znaju.Uopste mi nije jasno kako mozes da tvrdis tako nesto... :?:
Naravno da je svaka osoba jedinstvena i za sebe... :wink: ali, sigurno je da postoje neke slicnosti, zajednicke osobine, u nekoj naciji. mislim da te osobine nisu toliko bitne, nisu sustina neke licnosti, tako da ne mogu da sudim ko je bolji... :? :wink:
A sta sad su Crnogorci nacija....ovo je smesno....nalozila se klinka...ona zna ko je kakav....daj bre....

Miss_worms:
Anonymous:
mario80:
ja mislim da su beogradjani ok...
evo na primer, ja mnogo volim samoga sebe... 8)
Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!
Mogla bi ti srediti da dobijes nobelovu nagradu za zaljubljenost u sebe, ali ne dele za tu oblast ali videcu da ti sredim nesto... :wink:
da ta nagrada postoji JA bih je vec imala! :wink:

Verujem ti!

Anonymous:
mario80:
ja mislim da su beogradjani ok...
evo na primer, ja mnogo volim samoga sebe... 8)
Kako je to diiiiiiivnoooooooooooo! Ma za svaku pohvalu!
Mogla bi ti srediti da dobijes nobelovu nagradu za zaljubljenost u sebe, ali ne dele za tu oblast ali videcu da ti sredim nesto... :wink:
sredi sebi malo bolji mozak...dosta furas taj majmunski... 8)

da da, Novosadjani cvile...haha. Oni su juce prvi izasli na ulice. Odusevili su me. Kakvi su to divljaci u stvari...a Crnogoraca nema nigde kada treba da se ratuje ili ide na miting. Tako je bilo i sa ratom '99...uvukli su se Americi tamo gde Sunce ne sija samo da ne bi isli u vojsku...veliki muskarci. Ali su zato i Novosadjani i Beogradjani i svi ti, kako vi kazete, "cvilavci" isli prvi na Kosovo i Metohiju da bi branili otadzbinu dok su Crnogorski momci odmarali ispod drveta, kao i obicno...tokom vekova.
:!: :!: :!: :wink: ciao

zildjian:
da da, Novosadjani cvile...haha. Oni su juce prvi izasli na ulice. Odusevili su me. Kakvi su to divljaci u stvari...a Crnogoraca nema nigde kada treba da se ratuje ili ide na miting. Tako je bilo i sa ratom '99...uvukli su se Americi tamo gde Sunce ne sija samo da ne bi isli u vojsku...veliki muskarci. Ali su zato i Novosadjani i Beogradjani i svi ti, kako vi kazete, "cvilavci" isli prvi na Kosovo i Metohiju da bi branili otadzbinu dok su Crnogorski momci odmarali ispod drveta, kao i obicno...tokom vekova.
:!: :!: :!: :wink: ciao

Ti koji su izasli na ulice su budale... I nije bilo nereda samo u Novom Sadu...

Ima kretena svuda... Na nasilje odgovaraju nasiljem... necivilizovani majmuni... piromani... ufff...

Back