Crni septembar

Nego kad smo kod tih smakova jel neko čuo za neko proročanstvo da će Rusija, Kina, Sirija, Iran i Srbija (leptehebo) ratovati na istoj strani...

To sam davno čuo ima 15ak godina pa se ne sećam detalja. Ali se sećam da je pričao jedan okoreli komunista. ČuDno. :lol:

Nego kad smo kod tih smakova jel neko čuo za neko proročanstvo da će Rusija, Kina, Sirija, Iran i Srbija (leptehebo) ratovati na istoj strani...

To sam davno čuo ima 15ak godina pa se ne sećam detalja. Ali se sećam da je pričao jedan okoreli komunista. ČuDno. :lol:
To ako Amerika povede rat protiv ostatka sveta...

- - - - - - - - - -

Pa ima još 9 dana, Bože zdravlja. :mrgreen:
A ja nisam ni uncu zlata kupio...pih...

Iran i Srbija, pravoslavna braća, ko nokat i meso.

Da niđe veze...

Ima nešto i za Ukrajinu i neki posle valjda "krstaški rat " da će se svi hrišćani okrenuti protiv muslimana... ma cirkus. :lol:

- - - - - - - - - -

To ako Amerika povede rat protiv ostatka sveta...

- - - - - - - - - -
A ja nisam ni uncu zlata kupio...pih...

Nemam pojma, ali je lik stvarno pričao. Sad mi pade napamet... Možda je neko izvukao nešto iz Ruske vojne doktrine.

Neke stvari čovek ipak može da predvidi.

Ko u onom vicu kad baba ide u šumarak i nosi pod miškom Algemajne Cajtung, a ne zna nemački

- - - - - - - - - -

.........iliti, ko na brdu ak i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom.

Ma kakav bre smak jedna vracara iz mog mesta rekla da ce to da bude 2079. tako da me zabole tuki.

A koliko li ces tek ti imati tada godinica, :think:

- - - - - - - - - -

Svake godine septembar je crn. Ide zimnica, deci pribor za skolu, zimska garderoba, slave, a sve pare potrosene verovatno na Halkidikiju u junu, julu i avgustu. I taman kad se izvuces, onda od svetog Nikole do svetog Jovana, sve nanovo!

Tako je ajmo Jovo nanovo i natenane, :D

Pa evo,Rusija je usla otvoreno u sukob,Kina ulazi isto lagano,tako da nam je septembar doneo mozda pocetak nekih drugacijih sukoba koji ce ko zna kako da se zavrse. Ne mora da se desi neki smak sveta,dovoljno je i ovo...

Za alahekberovce je sigurno smak sveta, neki su ga već i doživeli kao onaj ozloglašeni isilovac što ga živog uhvatiše, ne razumem arapski ali mislim da je molio da ga ubiju... Sigurno mu Alah javio. :lol:

Apsolutno se slažem.

Nego, viđajdere ovo...

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta. Šta sve poremećenom mozgu, i teškoj neznalici, neće pasti na pamet...

lazov10.jpg

Nijedna planeta u svemiru, nikada, neće moći da se pretvori u zvezdu, kao prvo. Čovek koji ne razume osnovne stvari iz oblasti astronomije, recimo to da Zemlja nije ravna ploča i da kao takozvana terastična planeta nikada neće moći da doživi toliku fuziju u svom jezgru da bi postala zvezda, pa to ne može ni gigantski Jupiter, gasovita planeta (za koju je ovaj nepismeni i neuki šarlatan rekao kako je “čvrsta struktura”, aha ha ha ha ha ha ha) koja bi morala imati oko 80 puta veću masu da bi postala zvezda, što se nikada neće dogoditi. Inače ovaj prevarant je ponavljao tri puta dok je pohađao školu, toliko je glup. I on maltretira ljude po Internetu, šireći neznanje. I ne piše se “ROJZERKROJCERI”, nego “rozenkrojceri”, i na srpskom, i na hrvatskom, i na bošnjačkom, i na crnogorskom jeziku, odnosno na svim onim jezicima koji su nastali od nekadašnjeg srpskohrvatskog, odnosno hrvatskosrpskog jezika. Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Smejem se tačno 33 puta.

Znate šta mi nikako nije jasno? Napisaću najvećim mogućim slovima, onako kako on piše po Facebook-u kad se dere kao magarac:

NIJEDNA RAVNA PLOČA NE MOŽE DA POSTANE ZVEZDA! KAKO ZEMLJA MOŽE DA SE PRETVORI U ZVEZDU AKO JE RAVNA PLOČA?!

Ende.

Poslednja izmena:

Back