Crni oblaci sa istoka

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Video sam crne oblake sa istoka.

Zapadni satanisti su vrlo ljuti. Nista im ne polazi za rukom iako sve tece po planu. Truju ljude bas kako zele, nemaju velikih smetnji ali rezultati nikakvi, jednostavno iako su njihovi otrovi uzasni i u vodi i u vazduhu i u hrani posebno ali jednostavno ljudi ne umiru stopom proracunatom. Oni su u panici, neznaju kako to, sta se desava, gde su pogresili. Istina je jednostavna Bog drzi ljude u zivotu.

Oni su jako jako ljuti i sve vise gube i razum i strpljenje. Uveliko se spremaju za radikalno resenje. A i doneta je odluka, brzi blickrig. Brzo, jako brzo upotrebiti sa svih strana stotinak atomskih bombi. Video sam, Putin je njihov igrac i sve ce se odvijati po njihovom planu.

Rezultat ovog njihovog divljanja videcemo, da li ce se ostvariti masovna pogibija 90% stanovnistva na ovom plabeti. Njima je to kruna svih planova, to i cipovanje ljudi onih koji ostanu nakon svega toga. Cipovanje i smanjenje broja ljudi na planeti to su njihovi krunski i glavni ciljevi.

Ova tema da se preimenuje u Paranoja :sad2:

Blago tbi, mora da je mnogo lepo kad mislis da je zapad sjajan, pravican, voli sve ljude, pomaze i cini sve da bude mir iblagostanje u svetu, jedino eto neke nerazumljive sile cine da ima ratova, gladi, bede, ekonomskih kriza... Eto imaju NATO organizaciju da bi donosila mir i nigde ne vode ratove, a to sto je malte ne ceo istok u zadnjih par godina razoren ratovima pocevsi od Palestine, Iraka, Egipta, Sirije itd neko drugi to radi, a jadni satanisticki zapad samo nemo posmatra i pomaze kolko je u njihovoj moci kao sad u Ukrajini sto zele da pomognu tako sto ce poslati oruzje. To sto su nas bombardovali 99 nije NATO naravno nego su bombe padale same od sebe jer verujem da mislis da kakvi pa nato je mirotvorac, to su sve plemeniti ljudi da ih mazes na lebac, ne bi oni mrava zgazili. A to sto NATO gomila oruzje po obodu Rusije nije to nista eto malo se igraju, i da protegnu noge iako se na to trose milijarde dolara a 20% amerikanaca zivi na kori i hlebu...

Blago tebi kad imas lepo misljenje o zapadu, stvarno onda sve ovo sto ja pisem je za tebe paranoja, potpuno te razumem naravno.

Lepoje sto zivis u svom idilicnom svetu i masti ali na zalost savarnost je crna da nikad crnija nije bila.

Nego neznam jel si cula za Americki stounhendz u Округу Елбер у Џорџији gde na kamenim blokovima od preko 100 tona kao prva zapovest od 10 satanistickih stoji da se obezbedi na planeti da zive samo maksimalno 500 miliona ljudi? Ako jesi ade ti pcelice majo mi reci kako oni misle da od 9.5 milijardi ljudi koliko danas zivi na planeti smanje broj na 500 miliona, znaci da smanje za 95% populaciju na planeti?

Poslednja izmena:

Back