crni fond

Zanima me da li imate crni fond? pare za koje samo vi znate i koje cuvate zlu netrebalo?

da li zena u ovom vremenu treba da ima neku crkavicu u steku a da on za to nema pojma?

recimo na zapadu je mnogim zenama upravo taj crni fond spasio doope muz se denuo kod ljubavnice ostavio suprugu i dvoje djece itd.

O čemu ti pričaš bre ovde ljudi rade za 200-250 eura od čega da uštede?! :aha:

Zanima me da li imate crni fond? pare za koje samo vi znate i koje cuvate zlu netrebalo?

da li zena u ovom vremenu treba da ima neku crkavicu u steku a da on za to nema pojma?

recimo na zapadu je mnogim zenama upravo taj crni fond spasio doope muz se denuo kod ljubavnice ostavio suprugu i dvoje djece itd.

Jasno da ga treba imati. Meni je to crna rupa u bivšem životu :dash: Bedak nisam imala crni fond u braku!

Pa sad kad bi me muz ostavio moj crni fond me sigurno ne bi spasio finansijskih poteskoca ali bi bilo dovoljno npr da platim vestog uterivaca dugova da mu ocita lekciju, preljubniku jednom... :)

Imam fond za crne dane, jednom dadoh sebi rec da nikad ni pod kojim uslovima necu dozvoliti da sam bez ikakvih sredstava i toga se drzim. Nije mnogo, tek mozda jedan odvojen ld ali znam koliko i to malo nekada moze biti mnogo.

Potpisujeeeeeeeeeeeeeem

Back