- Poruka
- 63.735
Da, tek od skora ga viđam... par puta sam hteo i da odreagujem na njegove nebuloze, ali vidim da je odavno pobegao od pameti.Nexus 6:nije to politicki komentar nego izlapeli chicha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, tek od skora ga viđam... par puta sam hteo i da odreagujem na njegove nebuloze, ali vidim da je odavno pobegao od pameti.Nexus 6:nije to politicki komentar nego izlapeli chicha...
Ja mislim da ti glumis Crnog Djodje,Junaci ne kukaju i kad su na muke, a ti (Nexus 6) zatviri da ne sm*di.zainteresovana:Mlada damo, ne nerviraj se zbog ovakvih 'političkih' komentara'! :wink: Nisu vredni toga.
Pozdravi Crnog i u moje ime, želim mu brz oporavak.![]()
Pa dobro .. postoji i ta varijanta.vzeoy7y9:Ja mislim da ti glumis Crnog Djodje,Junaci ne kukaju i kad su na muke, a ti (Nexus 6) zatviri da ne sm*di.zainteresovana:Mlada damo, ne nerviraj se zbog ovakvih 'političkih' komentara'! :wink: Nisu vredni toga.
vzeoy7y9:Ja mislim da ti glumis Crnog Djodje,Junaci ne kukaju i kad su na muke, a ti (Nexus 6) zatviri da ne sm*di.zainteresovana:Mlada damo, ne nerviraj se zbog ovakvih 'političkih' komentara'! :wink: Nisu vredni toga.
crni djordje:Veoma se obradovao kad je cuo koliko vas ga je pozdravilo.Nazalost ne znam koliko brzo ce moci da vam se vrati.Ima hematom u glavi na vrlo nezgodnom mestu,ne mogu da ga operisu,ne mogu mu nista lekovima......Jedini spas je neki aparat u Svedskoj ali pogadjate,treba to platiti.NEK NAM JE BOG U POMOCI