CRNI DJORDJE BOLESTAN!!!!!!!!!!

vzeoy7y9:
zainteresovana:
Mlada damo, ne nerviraj se zbog ovakvih 'političkih' komentara'! :wink: Nisu vredni toga.
Pozdravi Crnog i u moje ime, želim mu brz oporavak. :D
Ja mislim da ti glumis Crnog Djodje,Junaci ne kukaju i kad su na muke, a ti (Nexus 6) zatviri da ne sm*di.
Pa dobro .. postoji i ta varijanta.
Mislim, da li bi ko ovde rekao devojci koji mu je user i pass na forumu... :D
Ali zasto biti paranoican. Mozda covek stvarno zaglavio u bolnicu. Ko zna

vzeoy7y9:
zainteresovana:
Mlada damo, ne nerviraj se zbog ovakvih 'političkih' komentara'! :wink: Nisu vredni toga.
Pozdravi Crnog i u moje ime, želim mu brz oporavak. :D
Ja mislim da ti glumis Crnog Djodje,Junaci ne kukaju i kad su na muke, a ti (Nexus 6) zatviri da ne sm*di.

:shock:

A, i vi ostali, stvarno ste ga preterali. Vala, baš paranoja! :?

crni djordje:
Veoma se obradovao kad je cuo koliko vas ga je pozdravilo.Nazalost ne znam koliko brzo ce moci da vam se vrati.Ima hematom u glavi na vrlo nezgodnom mestu,ne mogu da ga operisu,ne mogu mu nista lekovima......Jedini spas je neki aparat u Svedskoj ali pogadjate,treba to platiti.NEK NAM JE BOG U POMOCI

ajao... ja mislio u pochetku nije strashno... ovo je bash komplikovano :? :cry: ... shta mu se desilo zapravo?

a vi shabani morate da se svadjate i na ovoj temi?

Ja bih vas zamolila da ako nemate sta pametno da kazete onda bolje zaobidjite.Ja sam osetila potrebu da to podelim sa vama jer znam da mu znace vasi pozdravi,a vi ako ne verujete onda me bar ostavite na miru,nemam zivaca jos i za to.Samo jos jedna stvar-ljudi kada se vole onda nemaju tajni jedno pred drugim,ja ga nikada ne bih izneverila.

Evo jedna zgodna sestrica da se lakše boluje
13.gif

Back