Crne venčanice

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta mislite o crnim venčanicama?

• Ne, venčanice su bele

glasova: 5 26,3%
  • Da, sviđa mi se ovaj trend

glasova: 2 10,5%
  • Ok mi je, ali ne bih nosila

glasova: 4 21,1%
  • Nikako, ne dolazi u obzir

glasova: 8 42,1%

• Ukupno glasova
    19

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.850
Sve je veće interesovanje za crnim venčanicama.
Na Guglu je jednak broj pretraga za crnim i belim venčanicama u poslednjih 12 meseci.
U septembru i oktobru 2021. crna venčanica je bila čak traženija od bele.
Buduće mlade su veoma uzbuđene što se prekida s tradicijom belih haljina na venčanju.
Nije retkost ni da se buduće mlade odluče za venčanice u plavoj, crvenoj, šampanj i ljubičastoj boji.
Buduće neveste ponekad kupe i belu i crnu. Bela je za ceremoniju venčanja, a elegantna crna za proslavu..
Tražene su crne venčanice sa zlatnim ili crvenim detaljima

Opet ja o vencanicama ali šta da radim kada naidjoh na ovaj clanak koji prenosim u skracenom obliku, a imamo i anketu ..:lol:

Šta mislite o ovom novom trendu crnih venčanica ?

Clip2.jpg

Clip.jpg

vencanice na slikama su elegantne ali meni je crna boja neprikladna za takav dan
ustvari vencanice generalno ne hvala..bacanje para kao i za svadbe od "milion ljudi "

Ovo sam videla jos pre / dopalo mi se mnogo kao nesto drugacije kod onih koji umeju da iznesu / onda sam videla ciklama :tick: .

Ima smisla

zavrsava se zivot zavrsava sloboda / sluzi muzu/ deci (unisti telo time sto ih imas) oblaci se primereno "sta ce reci svet" /pocinjes da propadas polako od svega toga.Dodjes do necega sto sam cula "ne mogu vise radite vi sta treba".Odreknes se svog prezimena uzmes tudje tamo gde ih zabole za tebe zauvek smetas (obicno te mrzi sestra /brat neko vec te ide otimanje oko muza brata dok ste zivi).Na kraju "znala sam da ce briga o njemu da padne na mene" eto...

"Tata zasto se ti i mama ljubite na vencanju?
-I bokseri se ljube pre ulaska u ring sine."

Poslednja izmena:
Crne i crvene vencanice, nikako. Ili bilo koje tamne.
Samo svetle ili pastelne boje...moze i sa cvetovima i miki mausima ako treba...samo da nisu tamne boje.
Posebno ne crna....pa jos veo.
Odmah zamisljam groblje. A i zombije i vampire pride :lol:

svejedno mi je, ovo kao neka dark queen da se udaje pa kao može
mislim da bi bilo zbunjujuće ako je obična svadba u pitanju, tj ako je sve ostalo uobičajeno, krene kolo a mlada u crnoj haljini sedi :think:
pre kao neki disko

A'l su zato crne haljine, vrh elegancije!
Ja ne volim venčanice,...poneka u boji šampanjca mi se svidi, ako više liči na svadbenu haljinu.
Ja ne volim crnu boju i ne stoji mi uz lice.
Nekako "zatvara".
A crne haljine su mi,naprotiv,nekako bezlicne i "iste".Nisu mi vrh elegancije..prije su to neke druge boje tipa smaragdno zelena ili boja vina.
A svakako ce djevojka npr. u crvenoj haljini biti primjecenija od one u crnoj.🙂
Jedina prednost crne boje...opticki suzavaju.😂

Back