Crne mačke

gost 439018

Aktivan član
Poruka
1.530
Ovako, zanima me da li ima neke povezanosti izmedju crnih mačaka i spirituwlnosti ili nekih poruka...
Recimo pre 3 nedelje dosla mi je jedna crna macka, pre pet sest dana druga...a malopre sedim na klupi i dodje odnekud jedna crna mačka i sede mi u krilo..
Pa me zanima ima li ovo veze sa nekom porukom ili je mozda razlog sto sam relativno skoro (pre 2-3 mesec) bas bas zelela da imam crnu macku pa sam ih manifestovala

Molim ako moze forumasica Agata da odgovori, ako je jos uvek na forumu

Ovako, zanima me da li ima neke povezanosti izmedju crnih mačaka i spirituwlnosti ili nekih poruka...
Recimo pre 3 nedelje dosla mi je jedna crna macka, pre pet sest dana druga...a malopre sedim na klupi i dodje odnekud jedna crna mačka i sede mi u krilo..
Pa me zanima ima li ovo veze sa nekom porukom ili je mozda razlog sto sam relativno skoro (pre 2-3 mesec) bas bas zelela da imam crnu macku pa sam ih manifestovala

Molim ako moze forumasica Agata da odgovori, ako je jos uvek na forumu
Преконтролиши те органе на које ти је сјела.Мачке,тако кажу,осјете гдје се скупи негативна енергија и баш тамо оће да се упуте.

Aha fora..nisam razmisljala o tome, hvala ti
Не мора да је то то,али паде ми на памет.Знам да је мачак који додуше није црн ишао да легне право на стомак мом познанику док овај дријема,а тип је алкос и желудац му руина.Само ме подсјетило на то,у ствари нема никаквих назнака да постоји повезаност с тако нечим.

Back