crna tacka

morace da nabave pistolj, posto trudnice valjda ne smeju suzavac

ovaj je trebao da bude zadrzan- uopste ne shvatam po kom osnovu je pusten :evil: !!!

Poslednja izmena:
elem, svi smo mi ucesnici u saobracaju,
pa tamo i gubimo i zivce i zdravlje
ja bih da se iskukam, a muzu dosadila pa ako moze ovde:

kreten na pola metra od mene daje gas dok pokusavam preci pesacki prelaz,
ja dreknem, instinktivno, i da bi me video- a on me poceo i verbalno maltretirati!
necu da napisem sta je sve rekao zato sto ne znam da li on moze da procita
ebem mu sve po spisku, nervozna sam zbog budale

a pre par dana drugaricu mi pokupio na sred pesackog neki, slomila ruku zbog koga, zbog cega

eto, lakse mi :malav:
Јбга, велики град, густ саобраћај ...турирао мало човек у леру гас, али као неко ко не вози ауто, ниси то могла да знаш.
То са дивљаштвом на улицама, просто је невероватно да одавно и пре него што сте дошли у Србију, постојао је "обичај" да се побегне са лица места након саоб. несреће. Са једне стране то психолози правдају, али не постоји касније морално оправдање да виновник барем не покуша да сазна колико је, да ли је некога повредио, да види уопште шта је са том особом. Те ствари не могу да разумем, а да куцнем у дрво, никад ми се као возачу нити пешаку нису дешавале ...

Добра логика. Треба само инплементирати еУрупско законодавство и то баш ту; кад те ребну за невезивање појаса 300€ или за то да станеш на пешачки 500, да виш како би се ред увео. А не, код нас се ништа не поштује, сраше за појасеве, једино што се пале поз.светла...

Back