crna tacka

tehduduk

Buduća legenda
Poruka
29.570
elem, svi smo mi ucesnici u saobracaju,
pa tamo i gubimo i zivce i zdravlje
ja bih da se iskukam, a muzu dosadila pa ako moze ovde:

kreten na pola metra od mene daje gas dok pokusavam preci pesacki prelaz,
ja dreknem, instinktivno, i da bi me video- a on me poceo i verbalno maltretirati!
necu da napisem sta je sve rekao zato sto ne znam da li on moze da procita
ebem mu sve po spisku, nervozna sam zbog budale

a pre par dana drugaricu mi pokupio na sred pesackog neki, slomila ruku zbog koga, zbog cega

eto, lakse mi :malav:

• Podržavam
Reactions: Em.
neka ti je lakse

inace auto se popravi posle sudara, a pesalk - ko strada njemu nije svejedno.

znaci ja se ne bih zaletao na pp pred automobile koji su u nekoj brzini. hebes zakon, cuvaj glavu

ja se uopste ne nerviram..neko mi na parkingu ogrebo auto sa obe strane i da sam ga navato lepo fino kulturno odma kesh na ruke ili zovem muriju pa na sud..ovako u saobracaju sve laganica ne obracam paznju i da se desi nesto samo po dzepu

ja dreknem, instinktivno, i da bi me video- a on me poceo i verbalno maltretirati!

a pre par dana drugaricu mi pokupio na sred pesackog neki, slomila ruku zbog koga, zbog cega

QlPdk.gif

ukljucio se sa sporedne ulice iza, kada je video da mu niko ne ide u susret u raskrsnici dao gas na mene !

i sta sam ja trebala da radim, molim boga da ce se smilovati i zakociti na vreme, daje gas na pola metra od mene ?!?
ja sse nigde nisam zaletala, kada sam ja krocila na pesacki na vidiku nije bilo ni jedno vozilo

i jos me verbalno maltretira!

saobraćaj nam je užasan!
ja sam vozač i uvek stajem na pešačkom relazu i uvek se nađe neki pametnjaković iza mene da mi svira što ne vozim i što lepo ne pregazim pešake....
s druge strane, ona deviza "pešački je zakon" mislim da je donela više štete nego koristi:
ljudi prelaze pešački prelaz (ne odnosi se na ovaj primer i na tebe teh) uopšte ne gledajući da li neki automobil nailazi, često udubljeni u razgovor preko mobilnog ili sa slušalicama u ušima
gde nestade pravilo kome su nas učili u školama-prvo pogledaš levo, pa desno, pa tek ako je bezbedno počneš da prelaziš ulicu.

pešački je i za mene zakon kad sam vozač, ali kad sam pešak itekako razmišljam kad ću da pređem ulicu i prelazim je oprezno, da ne bude posle "ovde leži Džo koji je imao prednost"

u Marutaniji pesacki mozda nije zakon

u civilizovanom svetu jeste

ja i vozim i pesacim, neprijatnosti sam imala samo sa vozacima, cak i kada sam ganjala pesake van pesackog

meni danas jedna gospodja otvorila korzo na pesackom i vuuuuuuuuukla se i zaustavljala da bi prijateljici gestikulacijom ubedljivije objasnola to o cemu je pricala..
sad da ne trubim, ja tako malo zaturiram u mestu :rumenko: a gospodja krene da me psuje..
pa ebemmumater gospodjo nije to setaliste, nego prelaz da pozuris polako, pricaj kad predjes ulicu, ipak je to ulica..
ona je mahala i pretila i onda sam ja ko kocijas rafalno i otisla dalje iznervirana..

e alo a sto si tako glupa... a sto prelazis pesacki kad vidis kola ??!?!!

prelazi samo kada ih nma ili na semaforu.. nigde vise..

i sta bi radila da te udario?? ne bi mu mogla nista... sta ima da se raspravljas sa idiotom,, sto si prelazila kad znas da kod nas nema zakona..?!

meni danas jedna gospodja otvorila korzo na pesackom i vuuuuuuuuukla se i zaustavljala da bi prijateljici gestikulacijom ubedljivije objasnola to o cemu je pricala..
sad da ne trubim, ja tako malo zaturiram u mestu :rumenko: a gospodja krene da me psuje..
pa ebemmumater gospodjo nije to setaliste, nego prelaz da pozuris polako, pricaj kad predjes ulicu, ipak je to ulica..
ona je mahala i pretila i onda sam ja ko kocijas rafalno i otisla dalje iznervirana..

a pa ti imas slabe zivce..i trena da te psuje i udare kola kad ne znas da se cuvas

Pešak stoji pored pešačkog = žuto na semaforu.
Pešak zakoračio = crveno.
Prosto.

auto vozi 50 na sat. dozvoljeno. prilazi pp. pa ti zakoraci...

ne treba bukvalizovati propis. sve vise vidim pesaka koji namerno pozure pred i pod auto.

po statistici velikih brojeva mnogi ce da se povrede, a neki ce i da poginu

Poslednja izmena:

Back