Crna suknja ili pantalone i gore sarena majcica?

Samantha Jouns:
'Vrh riba'' je danas zamena teza za ''laka riba''.---- Ovaj deo :)

Ranije (citaj mnogo ranije ;) ), dok je sistem vrednosti bio ocuvan, dok se cenio covek kao licnost i kao pojava, ''vrh riba'' je bila zena: pametna, obrazovana, elokventna, dobroizgledajuca i seksi, a danas: dobroizgledajuca i seksi, vecina je intelektualno-pileceg potencijala sa zeljom, valjda u genima kodiranom, da se navata baja sa kintom, spremna je da uradi sve kako bi takvog muskarca zadrzala pored sebe ( trpice najgore uvrede, prevare i ponizenja).
Ali i danas, takva zena ne moze zadrzati pravog muskarca, samo sto je nazalost, pravih danas malo.
A s obzirom da je veliki broj ljudi podlegao uticaju danasnjih trendova, samim tim i termin ''vrh riba'' ne podrazumeva vise iste kriterijume.

Naravno da sve zavisi od osobe do osobe, ali narod je narod. :lol:

Eto, na to sam mislila. ;)

Joj, Sevilja i sad je vrh riba isto to, lepa, pametna, zgodna i vaspitana, odmerena...sta ti ja znam. A uvek je bilo i bice onih koji vise vole atraktivnu barbiku na 12icama u minicu i kaficu, nego vrh ribu u elegantnom odelu koja gleda svoja posla. Po tom pitanju, sistem vrednosti ostaje isti, jer moda je prolazna, i uvek je bilo nafrakanih prakljaca i diskretnih dama.

Ja napisah ovo:

pametna, obrazovana, elokventna, dobroizgledajuca i seksi,
Nisam nigde napisala da mora da bude odmerena( ustogljena- to znaci upravo to u mom vokabularu), niti da nosi klasicna odela.

Eh sad, ali muskarac koji voli da seta barbiku (citaj ne bas pametnu), pored koje ce se neminovno i obavezno osecati kao alfa muzijak, kakav je to muskarac?
Po meni, izrazito slab.
Ja zaista mislim da zena da bi bila riba, mora biti pored izgleda i pametna.
Znaci, pricam o zenama koje zaustavljau dah suprotnom polu....a slozices se da sama fizicka pojava nije dovoljna, ako pricamo o pravom muskarcu, neisfrustriranom i sigurnim u sebe.

ovde se stalno provlace te tzv barbike na 12cm... i ti odnosi lutkice ovo ono... uopste nemam utisak da je to u zivotu tako osvrnite se malo

e i momci vole otvorene devojke ali opet kako ko

u stvari te fufaste devojke i privlace odgovarajuci tip...te diskretne privlace odgovarajuci...problem je ako si ti fufasta devojka a ponasas se ko diskretna...a sta ako nikog ne privlacis zasto je to tako

pa te tz ribice nisu opterecujuce....lako se s njima stupa u kontakt, otvorene su za seks, ne komplikuju zivot...mozda lako postanu neke domacice... nece bash svako da ima filozofa u kuci prosto...

topmodelsica:
Stavicu uskoro toliko svojih slika na internet da cete ih nalaziti na svakom mestu, mnogo slika. Vec 28 godina se snalazim sama za dinar po dinar, uskoro cu imati dosta, dosta, dosta para, pa cu kupiti i digitalni foto aparat, a inace, do sad su mi najvaznije bile krpice, pa sam ih zato i kupovala, svaki dinar sam davala samo za odelo, zato imam dosta u zalihama.

idi bre kako 28
da neko ne krene da te ganja zbog tih slika da ne bude neka frka

sevilja podrzavam. samo taj tip vrh ribe cesto ostaje sam. lepo hello kaze da ce retko ko da trpi filozofa u kuci. ona je to naravno koncentrovano rekla, ali znamo za sirinu recenog. sad neka ce zbog toga da pati, neka nece. evo ti primer koji mi uvek padne na pamet Sladjana Milosevic koja je po mom misljenju vrh u svakom pogledu.Onoliko koliko je dostupno u medijima.I ako ima nekoga pored sebe, ne deluje da moze da je prati. I meni je to strava tuzno.Uzas.

Modelsice tvoje lice izgleda tako napaceno na fotografiji u profilu da nikada ne bih rekla da imas samo 28 godina. Bilo bi bolje da se osvezis malo unutra,poceces da blistas.Ovo sto si okacila je stvarno da te uhvati teska tuga.
mada ja i dalje ne verujem da ti postojis.meni je to stvarno nemoguce.

topmodelsica:
Stavicu uskoro toliko svojih slika na internet da cete ih nalaziti na svakom mestu, mnogo slika. Vec 28 godina se snalazim sama za dinar po dinar, uskoro cu imati dosta, dosta, dosta para, pa cu kupiti i digitalni foto aparat, a inace, do sad su mi najvaznije bile krpice, pa sam ih zato i kupovala, svaki dinar sam davala samo za odelo, zato imam dosta u zalihama.

Imaš 28 godina? Po načinu razmišljanja ja bih rekla da si tek srednja škola (mada nisam sigurna).

jeste tako nesrecno napisala.da ako ima 28 zaradjuje iz pelena.
ko zna mozda su je pokazivali jos tada kao bebu top modela
mozda je rodjena u cirkusu
ali,ako to kojim nemogucim slucajem nije tacno,onda ima bar 40,a telo sa fotke nema toliko godina.
dakle,ovu je neko izmislio da se mi primamo.
al ajde evo mi se primamo.
mozda je samo bila uzbudjena pa je pobrljala tipke na tastaturi.
u njenom slucaju sve je moguce

sevilja:
Ranije (citaj mnogo ranije ;) ), dok je sistem vrednosti bio ocuvan, dok se cenio covek kao licnost i kao pojava, ''vrh riba'' je bila zena: pametna, obrazovana, elokventna, dobroizgledajuca i seksi, a danas: dobroizgledajuca i seksi, vecina je intelektualno-pileceg potencijala sa zeljom, valjda u genima kodiranom, da se navata baja sa kintom, spremna je da uradi sve kako bi takvog muskarca zadrzala pored sebe ( trpice najgore uvrede, prevare i ponizenja).
Ali i danas, takva zena ne moze zadrzati pravog muskarca, samo sto je nazalost, pravih danas malo.
A s obzirom da je veliki broj ljudi podlegao uticaju danasnjih trendova, samim tim i termin ''vrh riba'' ne podrazumeva vise iste kriterijume.

Naravno da sve zavisi od osobe do osobe, ali narod je narod. :lol:

Eto, na to sam mislila. ;)

Aha dobro,,....inace kod nas u Vojvodini :lol: se koristi taj izraz VRH RIBA za devojku koja je napucana,..znaci mega, giga, ultra, sve na njoj to se valjda tad koristi....
Mada VRH riba ne mora biti pametna....ni obrazovana ni da ima srednju skolu.

Back