NATASA_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
:-D Pa,kad jeste tako 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:'Vrh riba'' je danas zamena teza za ''laka riba''.---- Ovaj deo![]()
Nisam nigde napisala da mora da bude odmerena( ustogljena- to znaci upravo to u mom vokabularu), niti da nosi klasicna odela.pametna, obrazovana, elokventna, dobroizgledajuca i seksi,
topmodelsica:Stavicu uskoro toliko svojih slika na internet da cete ih nalaziti na svakom mestu, mnogo slika. Vec 28 godina se snalazim sama za dinar po dinar, uskoro cu imati dosta, dosta, dosta para, pa cu kupiti i digitalni foto aparat, a inace, do sad su mi najvaznije bile krpice, pa sam ih zato i kupovala, svaki dinar sam davala samo za odelo, zato imam dosta u zalihama.
topmodelsica:Stavicu uskoro toliko svojih slika na internet da cete ih nalaziti na svakom mestu, mnogo slika. Vec 28 godina se snalazim sama za dinar po dinar, uskoro cu imati dosta, dosta, dosta para, pa cu kupiti i digitalni foto aparat, a inace, do sad su mi najvaznije bile krpice, pa sam ih zato i kupovala, svaki dinar sam davala samo za odelo, zato imam dosta u zalihama.
sevilja:Ranije (citaj mnogo ranije), dok je sistem vrednosti bio ocuvan, dok se cenio covek kao licnost i kao pojava, ''vrh riba'' je bila zena: pametna, obrazovana, elokventna, dobroizgledajuca i seksi, a danas: dobroizgledajuca i seksi, vecina je intelektualno-pileceg potencijala sa zeljom, valjda u genima kodiranom, da se navata baja sa kintom, spremna je da uradi sve kako bi takvog muskarca zadrzala pored sebe ( trpice najgore uvrede, prevare i ponizenja).
Ali i danas, takva zena ne moze zadrzati pravog muskarca, samo sto je nazalost, pravih danas malo.
A s obzirom da je veliki broj ljudi podlegao uticaju danasnjih trendova, samim tim i termin ''vrh riba'' ne podrazumeva vise iste kriterijume.
Naravno da sve zavisi od osobe do osobe, ali narod je narod.![]()
Eto, na to sam mislila.![]()