"Crna rupa" svetske avijacije: Rusija pleni avione uzete na lizing, ali šta kada im ponestane delova?

Aha pricamo o drzavi koja je od svog " osnivanja" stalno vodila ratove? Ubijala civile u Vijetnamu, palila Ih I topila napalm bombama, ubijala u Koreji, avganistanu, iraku, somaliji, Srbiji... Drzavi koja je svoje temelje postavila na snazi robova, drzavi koja je otela milione km2 I pobila milione?
Niko ne poriče da je Amerika vazda ratovala i vršila razna nasilja širom planete.

Naravno, to ne znači da je Rusija u obavezi da ponovi te grozote.

Putin nemilosrdno uništava Rusiju i vraća je u 19. vek.

Strada običan narod.
daj boze da mi tako propadnemo ko rusi........NAJJACA VOJNA I POLITICKA SILA PLANETE.

Da, ali kad postane očajan moguće je da povuče i očajničke poteze. Onda može biti svašta.
zasto bi Putin bio ocajan?...................opet citas zapadne medije?

Zato što mu planovi ne idu kako treba, ekonomija propada ... opet si pao na kgb propagandu?
a jes.........cito sam u Njujork tajms..............ma ne samo to, pise i da je Rusija do nogu potucena, 15 miliona poginulih rusa, ukrajinci pred Vladivostokom , ispaljuju Kinzal , avangard ............rakete, .................Putin se jutros obesio u podrum.
Ima toga jos al ne stigoh pa reko ti ce mi kazes sta jos pise u zapadne a posebno u anglo-americke novine.

Back