гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
ma neću ne brini, ovo je samo laki kondicioni trening
mora stres sa posla negde da se izlije![]()
ma samo opleti, tu smo mi tvoji drugari!
drugari koji zeljno iscekuju tvoju fotkicu! :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma neću ne brini, ovo je samo laki kondicioni trening
mora stres sa posla negde da se izlije![]()
pa tako bre kaži da ti se sviđa dupe kim kardašijan pa da skratimo ovu raspravu na razumnu meru![]()
А што сад разоварате о дупету?
Видим да се тема опет свела на притупо ћаскање.
nisam ljubomorna može ona da bude ljubomorna na moje koje nema ceo džak silikona u kriškama
- - - - - - - - - -
nemojte da me provocirate da vam pokažem šta je dupe
pa da odete kući češkajući se po temenu
Dobro je perfi.Nego otkud ovo podrzavas?
ne znam zašto još i živi. odgovore iz uvodnog posta nisam još a verovatno i neću dobiti
i kao i uvek samo sam sanjala o tome da je ovde moguće ostvariti kvalitetnu diskusiju u širem kontekstu od zadatog.
ako tako mi i treba.
Pa evo, ja sam odgovorio, al mi je tumačenje očito nedovoljno razumljivo ili nedovoljno zanimljivo
Ako je nedovoljno razumljivo, u principu, sve što si napisala u u uvodnom postu mogu i ne moraju biti kriterijumi za etiketu "crne ovce", jer sve zavisi od percepcije. Neko ko je u 40-tim i nije još uvek u braku ili nezaposlen, neko ko pravi seriju pogrešnih izbora kao tvoja sestra ili neko ko se kao Dive suprotstavlja reketiranju... svi oni mogu biti crne ovce, jer se svi verovatno izdvajaju od većine u svom okruženju, što je osnovni kriterijum za merilo te "pripadnosti". Ali kao što Elektrika sugeriše, a ja sam sklon sličnom razmišljanju, većina tih stvari... kakarternih osobina, dostignuća, reakcija... su savršeno normalne, prirodne i uobičajene. Ako ne u tom mikrouniverzumu dotične osobe, onda svakako generalno, u široj slici.
Zato je i moja percepcija šira. Crna ovca je za mene izgnanik celog društva. Zlozi je opisala sebe kao asocijalnu, iako to očigledno nije... ali asocijalne osobe bi bile dobar primer, jer to je obično karakteristika psihopata i sociopata.
ako je zbog inicijacije,onda....šta se mora nije teškoTo se zove inicijacija I svi moraju da.prodju.![]()