Crna magija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, bio sam i tamo da daš koliko hoćeš za uslugu pa ti nisu ništa ni pomogli.
Ja sam naučio u životu da sa ozbiljnim sarađujem pa je tako bilo i u vezi mog života.
Ja sam platio uslugu koliko je tražila i sada više nemam problema.
Volio bih da vidim tog koji je išao kod onih koje je platio koliko je htio i rešio tako problem.

I jedni i drugi su prevaranti koji koriste neseću drugih da bi se obogatili na njijhov račun.

Ufff ?itam sada ove komentare i ne verujem.A opet nisam ovde došla bez razloga jelte, realno.Moju pri?u ne bih da Vam pri?am ovde iz li?nih razloga razume?ete.
Ali ono što me mnogo zabrinjava jeste da li ja fakat umišljam da li sam prsla ili ?u se def. pomiriti sa tim da imam problem mozda gori i od svih vas.Samo ne znam šta da radim mnogo sam luda zbog svega.Od mog najboljeg druga otac je hodza par puta sam želela da odem tamo ali mi nije dalo i posle nekako nisam želela da odem, ne verujem im jer znam šta i kako rade iz pouzdanih izvora iako je od mog druga otac doktor za to, prosto NE VERUJEM!
Smatram da ima drugih na?ina i zdravijih.Ja sam neko ko veruje u Boga, pobožna sam.Poslednjih godinu dana a pogotovo u poslednjih 5 meseci sam po?ela da verujem u sve to i da se pozabavim tim.Meni dragi ljudi su me savetovali da se samo molim Bogu, da postim.
Ali, veliko ALI...ne pomaže.Treba mi stru?na pomo?, sveštenik možda, Ostrog ( ali bila sam i tamo ), možda neko sveto mesto ne znam.Kako da prona?em zaista tu osobu koja ?e mi pomo?i i rešiti ovaj problem jednom zauvek besnim zbog ovoga a pritom ja sam mlada devojka, klinka moram to pod hitno da rešim.
Dajte mi neke savete odmah, sasluša?u sve i uvažiti svaki.
Hvala na razumevanju! ??

Pravilnikom nije dozvoljeno :

sadržaji koji su u vezi sa okultizmom, misticizmom, nadrimedicinom, sektaštvom, vradžbinama, bajanjem, ritualima, astralnom projekcijom, prizivanjem duhova i demona, magijom, hipnozom, regresijom vraćanja u prošli život, proricanjem sudbine, kao i slični sadržaji kojima se želi postići tzv. natprirodno ili vantelesno iskustvo i doživljaji, ili kojima se manipuliše ljudskom podsvešću.

tako da ne znam i kako je ova tema opstala

Kljuc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back