CRNA LISTA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cvecara Ivona na bulevaru.
Snajka je tamo radila pola godine gazda hostapler sa ciganima ima dil
kradu cvece sa groblja pa ponovo u cvecaru.Inace lik ima cvecaru i u severnom bulevaru
pa tamo tik uz groblje vrsi skladistenje pokradenog cveca.
Covek ne placa nista laze podvaljuje izmislja manjkove.
Radnice menja cim se pozale da ih prijavi za radni staz, izmisli nesto i da otkaz.
Ljudi ne kupujte kod njega nista.
Moja prijateljica je radila kod tog smrada u Delat cityju, znaci pokvarenjak prve vrste uz to i narkoman i lazov do neba.
Smrad seljacki.:evil:

Pravite je, ali je POTKREPITE argumentima tj, ISKUSTVOM i opisom KONKRETNIH situacija.
Svakako podržavam ovu temu i mogu da tvrdim da su gazde uglavnom svugde iste.Inspekcija kako lokalna tako i republička je podmićena.To sam imala prilike da vidim svojim ocima:eek:.Sve se da izgladiti.:eek:A mi radnici, zaposleni i nezaposleni prinuđeni smo da savijamo glave jer se radujemo kada dobijemo platu pa makar i sa zakašnjenjem ili kada nađemo bilo kakav posao pa makar i na kraće vreme.:sad2:Nedavno sam čula da se u Nemačkoj firma automatski zatvara nakon 3 meseca neispunjavanja obaveza prema državi,zaposlenima i partnerima.To znači red,red i samo red...Ja lično ne smem imenovati ni jednu firmu u mojoj varošici jer se svi poznajemo međusobno i jer će mi biti zatvorena sva vrata.:besna:
:rtfm:Svakako bi trebalo da podmladimo ovu temu:rtfm:

Poslednja izmena:
Evo baš danas sam čula da je jedan od jačih zanatlija u mom gradu,sve radnike(oko 50-tak)prijavio NSZ kao tehnološke viškove,dakle dobijaju nadoknadu za nezaposlene od NSZ,usput i dalje rade kod istog poslodavca nacrno a ovaj im na taj nači ne mora da plaća doprinose.Dobro i gazdi,dobro i radnicima.:zcepanje:(Smejem se državi).

Sve vrste agencija za cuvanje dece...ispomoc u kuci, briga o starim licima.....I naavno drzava to zna, a oni i dalje postoje, ajde sto postoje nego se sire u neverovatnim razmerama....H1N1 je smesan naspram njih..........:zper:

]ljudi daj te da napravimo crnu listu poslodavaca,sta rade sa tim sirotim ljudima koji nisu imali sreca da padnu na drzavne jasle.treba da podrzimo te ljude ,a ove bednike stavimo na listu da se zna ko su

MIFOS D.o.o , filijala Novi Sad, pored domova na Limanu

Slupao mi auto sluzbenim vozilom i pobjegao
Ja zapisao registracije,provjerio u osiguranju vozila,tacno je to vozilo bilo
Slucaj se i do danas vodi kao N.N. nakon vise od 2 godine.Kao policija ne moze da ga nadje.

Мислим да је за ову тему довољно погледати огласе и то су углавном " здрава исхрана (комерцијалисти , саветници чак партнери ) " , онда су ту разне фирме које продају " Кирби " , па позната преварантска фирма за дистрибуцију штампе и осталог и осталих фирми које мало , мало па понављају огласе .

E,ljudi a firma Mare adriatic iz Beograda koja je ispalila nas oko 2000 ,obecavajuci posao u inostranstvu,i uzevši nam po 100 evra,sa ugovorom nekim,sa odradjenim lekarskim pregledom,ima ih u Narodnoj banci Srbije i Agenciji za privredne registre,sve legalno,kad vlasnik zapalio negde sad ga policija traži,katastrofa...Nije mi jasno da se to može,jedino ako ova naša DEMOKRATSKA DRŽAVA-NIKAD GORA stoji iza toga...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back