"Crna lista" Helsinškog odbora !!!

hrvatsko pravosude je dno dna...to je opcepoznato...u njemu sjede (cast iznimkama) prvobitno najzesci komunisti koji su preko noci evoluirali u najvece hrvatine...i jedno i drugo im je bilo isplativo, ali to sa pravnom drzavom nema nista zajednickoga ...
na srecu, EU-metla je pocela da mete....i pomesti ce ih brze nego sto misle...:D

ima neki forum, krajina ili sl. gdje se sastaju srbi iz hrvatske...napravili anketu o povratku, i velika vecina njih nezeli da se vrati, odnosno nezeli da zivi u bilo kakvoj hrvatskoj drzavi (ali zato redom imaju hrvatske papire)
izvini sto pitam, dali si ti Srbin iz Hrvatske...?

ma jok nije srbin on shiptarcina

pa kad ti, tako pametna kazes, mora da je tocno...
a to sto cinjenice govore drugacije, za slijepce poput tebe, nije ni bitno...
a koliko ste ono puta pokusali sa "bum, bum, bumoxil", i nije valjda da neznas kako ste prosli....pa na volju vam pokusajte ponovo...kad vec svom silom hoces...ali nebi ti preporucila
a ti si vec odavno zasluzila ban :banovati:

:rotf::rotf::klap::hahaha::hahaha:
Cuj ban................a za sta?????????
I ko je to pokusavao sa "bum,bum".......................................meni je 17 clanova porodice pobijeno u Jasenovcu,od "demokratskih" rvata....................i ti ces meni da pricas o "dobrim" namerama rvata.......................ajde bre mala......................................................mislim,uzivaj u tvom "znanju"?!

Back