Bezveze im ta zabrana,al ajde neka malo vlast pokaže ispuhani biceps. Kako god džabe sva podrška iz Beograda,Banja Luke,i inostranstva,Milo će ih opet kupiti pred izbore za 50 evra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto nisu?Taj sindikat i nije baš reprezentativan da bude predstavljen na ovako ozbiljnom i časnom saboru .
Sav ovaj haos u Crnoj Gori,radi se iz Moskve.Rusija je vekovima trazila izlaz na neko toplo more.Crnogorci su shvatili,da Putin na varalicu hoce da ihBezveze im ta zabrana,al ajde neka malo vlast pokaže ispuhani biceps. Kako god džabe sva podrška iz Beograda,Banja Luke,i inostranstva,Milo će ih opet kupiti pred izbore za 50 evra.
Rusija ima izlaz na toplo more. Ruske luke Novorosijsk i Soči nikad ne lede. Jedino lede Sankt Peterburg i luke na Sjevernom ledenom okeanu. Kaljiningrad ne ledi,a Vladivostok rijetko ledi. Uostalom luka Bar i nije neki reprezent profitabilne luke. Stalno su u nekom minusu i sa ograničenim kapacitetima.Sav ovaj haos u Crnoj Gori,radi se iz Moskve.Rusija je vekovima trazila izlaz na neko toplo more.Crnogorci su shvatili,da Putin na varalicu hoce da ih
peca.HHteo je da od Monte Negra,stvori njima Rusima,jednu lepu mediteransku guberniju.Ali glavni "som" u MN. je shvatio igru,nije progutao uudicu.
Onda je pecanje nastavljeno preko Pravoslavne Crkve (prodane duse) prekim putem.Jedan prekaljeni poicajac (nevernik u svakom slucaju) hteo je
da zamenom teze,kao vernici se bune (cuj Srbi vernici) postigne svoj krajnji cilj.Ali.....ima tamo u MN.pametnijih ljudi od njega.....
Rusija ima izlaz na toplo more. Ruske luke Novorosijsk i Soči nikad ne lede. Jedino lede Sankt Peterburg i luke na Sjevernom ledenom okeanu. Kaljiningrad ne ledi,a Vladivostok rijetko ledi. Uostalom luka Bar i nije neki reprezent profitabilne luke. Stalno su u nekom minusu i sa ograničenim kapacitetima.
Uostalom od Rusa i Srbima im zavisi turizam. Nemaju potrebe ni za kakvim kofrčenjem protiv Rusije. Niko iz Amerike neće potegnuti preko Antlantika da mu neko naplaćuje ležaljku. Vidjećemo sezonu 2020]nam nije bilo Tita,odavno bi Rujke zaplenile Crnu Goru,kao nedavno Krim od Ukrajine.!
Da nije bilo Tita,odavno bi Rujke uzele Crnu goru,kao krim od Ukrajine.!
I tako kazes, Rusija naredila Milu da donese ovaj zakon protiv SPC, bas su bezobrazni.Sav ovaj haos u Crnoj Gori,radi se iz Moskve.Rusija je vekovima trazila izlaz na neko toplo more.Crnogorci su shvatili,da Putin na varalicu hoce da ih
peca.Hteo je da od Monte Negra,stvori njima Rusima,jednu lepu mediteransku guberniju.Ali glavni "som" u MN. je shvatio igru,nije progutao uudicu.
Onda je pecanje nastavljeno preko Pravoslavne Crkve (prodane duse) prekim putem.Jedan prekaljeni poicajac (nevernik u svakom slucaju) hteo je
da zamenom teze,kao vernici se bune (cuj Srbi vernici) postigne svoj krajnji cilj.Ali.....ima tamo u MN.pametnijih ljudi od njega.....
Taj muzicki bend,obicno je sr...e.Oni nisu ni za seoska okupljanja,a ne da idu u inostranstvo u Monte Negro,u drzavu svetskog renomea.!Zasto nisu?
Zar njihovi hitovi nisu patriotske pesme podrske narodu protiv sistema, okupatora i tudjina ?
Svako daje svoj doprinos na najbolji nacin kako zna, jesi li ti vise uradio da imas moralno pravo da im prigovaras ?
To nije zakon koji zabranjuje veru nikome.Samo,i samo ime SPC,govori o tome,da to nije Crkva drzave Crne Gore,vec Srbije.CG.Ima svoju CrkvuI tako kazes, Rusija naredila Milu da donese ovaj zakon protiv SPC, bas su bezobrazni.
Taj muzicki bend,obicno je sr...e.Oni nisu ni za seoska okupljanja,a ne da idu u inostranstvo u Monte Negro,u drzavu svetskog renomea.!
KO je ta Soraja.Da li je to bivsa zena Cara Reze Pahvalija,Iranskog Saha.?Сви кукате због БС, а нико не помиње да је актуелна српска власт забранила Сораји улазак у Србију.Срам вас било, где ће вам душа?
Znam da si dugogodisnji zavisnik a kako sam cuo,lekovi ti vise ne pomazu.Kazu da si postao rezistentan.Pozdravljam te i zelim ti brzo ozdravljenje.!Не прескачи терапију.
Znam da si dugogodisnji zavisnik a kako sam cuo,lekovi ti vise ne pomazu.Kazu da si postao rezistentan.Pozdravljam te i zelim ti brzo ozdravljenje.!
Ma taj "Sindikat",to su levaci.Trebalo je poslati guslare i udarace u tam tam bubnjeve.!Zasto nisu?
Zar njihovi hitovi nisu patriotske pesme podrske narodu protiv sistema, okupatora i tudjina ?
Svako daje svoj doprinos na najbolji nacin kako zna, jesi li ti vise uradio da imas moralno pravo da im prigovaras ?
Taj muzicki bend,obicno je sr...e.Oni nisu ni za seoska okupljanja,a ne da idu u inostranstvo u Monte Negro,u drzavu svetskog renomea.!
Kaze se levaTi, a ne desnjaci.Ma taj "Sindikat",to su levaci.Trebalo je poslati guslare i udarace u tam tam bubnjeve.!
Ja sam napisao LEVACI,a sta si ti procitao,to je tvoj problem Buraz.!Kaze se levaTi, a ne desnjaci.
Ma kakva carica Soraja.To je ona sisata bedevija,iz rijalitija 1,2,i 3.Ona zivi u toj Mitrovicevoj stali,za priplodne kobile.!KO je ta Soraja.Da li je to bivsa zena Cara Reze Pahvalija,Iranskog Saha.?
Pa imamo toliko repera u onom selu,mislim da se zove Guca.Ali gde se to selo nalazi,pojma nemam.Mislim da je negde u Bosni.?Daj bolju "domacu" rep grupu ?