CRNA GORA&SRBIJA

• Začetnik teme Začetnik teme figgy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FORMICA:
Živa istina. Zato mi teško pada pokušaj vrijeđanja i namjernog prećutkivanja. Fala Bogu tu smo đe smo i dalje moramo biti jedni pored drugih pa bi bilo lijepo da makar ostanemo dobri susjedi. A susjed je ponekad bliži od brata.
Pozdrav :D

Јоооој, Срби су „сусједи“ Црногорцима, али им нису браћа... Земљо, отвори се... :roll:

Када би се сви Црногорци и потомци Црногораца из Србије преселили у Црну Гору, Црна Гора би имала најмање 4 милиона становника, а Србија би остала пуста.

FORMICA:
Pa zato vas i volim :cool:
Dobri ste vi momci i đevojke no su vam učitelji nikakvi a o vođama da ne pričam :-(

Па кад су нам све вође и учитељи махом Црногорци, од Арсенија Чарнојевића до Слободана Милошевића и Бориса Тадића, и од Његоша до Матије Бећковића. А прича се да ће нам и следећи патријарх бити Црногорац.

Када би се сви Црногорци и потомци Црногораца из Србије преселили у Црну Гору, Црна Гора би имала најмање 4 милиона становника, а Србија би остала пуста./

U SRBIJI IMA 260 000 CRNOGORACA.
E POSTO SU SE OTCEPILI POTREBNO JE DA NAS UBEDE DA JE SRBIJA POSTALA OD CRNE GORE I CRNOGORACA.

vuk_:
Ali zapamti, to se razlikuje. Crnogorac nije Srbin! Znaci, i Crnogorcima su vladali Srbi, Petrovici, i to vekovima! Btw, svima nam samo neki stranci vladaju... :)
Ovo meni lichi na peting...
Mi vladamo Vama a Vi vladate Nama..
Eh, da se nadje i kakva dooobra djevojka... bilo bi dobro

Србија окупирала Црну Гору, а Црногорци окупирали Београд... И ко је сад ту кога „окупирао?

А најјаче ми је кад говоре „Срби и Црногорци“ као да се ради о, на пример, Французима и Немцима, или Русима и Јапанцима, као „сусједи“ који би требали имати добре односе. А оно пола Црногораца у самој Црној Гори себе сматра Србима, а велик број Срба у Србији себе Црногорцима.

Пијана је то нека наука.

Bogart:
Србија окупирала Црну Гору, а Црногорци окупирали Београд... И ко је сад ту кога „окупирао?

QUOTE]Pa prvo smo mi njih okupirali 1918. i najurili im kralja pa su nam oni zato uterali **** i iselili trecinu drzave kod nas i to smo ih nazalost jako dobro udomili tako da su oni ipak bolje prosli jes da nisu imali drzavu 80 godina al su to dobro naplatili.

FORMICA:
Pa zar ne govoriš crnogorskim jezikom? :confused:
Odakle ti ideja da ja znam crnogorski?!

Ono, mozda par izraza:
'avetinjo'- gospodine
'da yebe oca ocinjeg'- kako ste danas
'a'- molim
'e'- jeste
'e'- nije
'duklja'- drevna mesopotamija
'direktor'- gastarbajter u Srbiji
'junacina'- ovaj je nas