Crna Gora postaje kandidat za EU

Od srca im želim sve najbolje.

Pre svega cestitke Crnogorcima !

Muškarac naoružan nožem uhapšen je juče kada je u Parizu pokušao da uđe u Jelisejsku palatu, u kojoj se odvijao susret francuskog predsednika Nikole Sarkozija sa crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem. Policajci su oborili muškarca na zemlju na glavnom ulazu u palatu, oko 12 časova i 40 minuta, javlja AP. :think:

Sve cestitke braci Crnogorcima,

svi cemo tamo opet zajedno biti jednog dana,

i time definitivno poceti razaranje EU iznutra,

na Asimetricnu federaciju ili Savez suverenih drzava,

za pocetak.

Hvala:hvala:
Takodje i vama zelim da ubrzo i vi postanete kandidat za EU.

To dobije Srbin koji iznajmi sobu od 5eura,doveze pun gepek paradajiza,ponasa se nekulturno (i onda se zacudi kad se drugi tako ophode prema njemu) i baca smece na sve strane,pa se kada mu onaj paradajiz pocne truliti zali jer mora da potrosi koji dinar i u tudjoj zemlji..

samo onaj koji ima crnogorske krvi a zivi i rodjen je u srbiju oce na more u crnu goru jer ga tamo vuce. pravi srbin nema sta da trazi i milovu avliju. mene bre muka od samo ime djukanovic a kamoli da idem u njegovu zemlju i da mu ostavljam pare. ama bre pre cu platim iljade evrovi grcima i turcima nego da potpomazem crnogorski turizam.

Očigledno da ti nisi nigde ni putovala.Da jesi,ne bi pričala ovo.Znači,daleko je isplativije otići bilo kuda nego u Crnu Goru ili Hrvatsku.Ako misliš da neko ide na letovanje da bi bacao pare na smeštaj u nekim rupama,grdno se varaš.

Ako ne zelis da bacas pare na smjestaj,tvoja volja,ali onda nemoj ni da se zalis na isti..I ja ne pricam o tome gdje sam putovala,nego o Crnoj Gori,u kojoj ti ocigledno nijesi ni ljetovao..

Vjeruj mi gdje god u svijetu da vidim Srbina,jedino sto mogu zakljuciti je koliko ste skrt narod..
Ali zato turisti iz drugih zemalja,koji trose pare na sve strane i naviknuti na placanje kazni zbog bacanja smeca,pa ga ni kod nas ne bacaju su uvijek dobrodosli.:cool:

ovo leto sam letovao u villefranche na azurnu obalu a pare trosio po monaku i monte karlu i da ti kazem ima srba tamo i uopste nisu skrti . pre bih rekao da srbi vise ne idu u crnu goru na more jer nisu vise uboga sirotinja pa su im crnogorski turisticki standardi dosta niski a osim toga i srbin voli cistocu pedantnost kulturu personala i adekvatnu uslugu za pare koje ostavlja po hotelima.

samo onaj koji ima crnogorske krvi a zivi i rodjen je u srbiju oce na more u crnu goru jer ga tamo vuce. pravi srbin nema sta da trazi i milovu avliju. mene bre muka od samo ime djukanovic a kamoli da idem u njegovu zemlju i da mu ostavljam pare. ama bre pre cu platim iljade evrovi grcima i turcima nego da potpomazem crnogorski turizam.

Naravno, ce te u Grcku puste da dodjes sa opanci, sa sajkacu i sa gajbu paradajza:p

Naravno, ce te u Grcku puste da dodjes sa opanci, sa sajkacu i sa gajbu paradajza:p

e pa zato u grcku idu milioni ne samo srba a grcki turizam radi taj nas paradajz lukac i opanci nije propao. al ja mislim da se radi o nesto drugo. crnogorci posto su lenj narod oce da sa par svajcarskih elitnih turista zarade onolko kolko grci sa iljadama srpski turista. daklem moto malo radi a mlogo zaradi i po taj kljuc naravno da smo mi srbi nepozeljni.

ovo leto sam letovao u villefranche na azurnu obalu a pare trosio po monaku i monte karlu i da ti kazem ima srba tamo i uopste nisu skrti . pre bih rekao da srbi vise ne idu u crnu goru na more jer nisu vise uboga sirotinja pa su im crnogorski turisticki standardi dosta niski a osim toga i srbin voli cistocu pedantnost kulturu personala i adekvatnu uslugu za pare koje ostavlja po hotelima.

Pa ja ne kazem za malo bogatije Srbe,koji su naravno vec bili u Crnoj Gori,pa zele da vide nesto vise i dalje..I ja bih isto da sam na tvom mjestu ljetovala na Azurnoj obali,prije nego u Crnoj Gori u koju mozes svratiti svakog vikenda...ali je realnost da nema puno Srba takve mogucnosti i da ce jos dugi niz godina ljetovati ovdje,pa vjerovatno ogorceni zbog toga kukaju na sve strane..
I naravno oni koji plate adekvatan hotelski smjestaj dobice sve ovo sto si naveo,ali se na isto zale oni koji zele da potrose jednu platu i ljetuju tri mjeseca u CG...

e pa zato u grcku idu milioni ne samo srba a grcki turizam radi taj nas paradajz lukac i opanci nije propao. al ja mislim da se radi o nesto drugo. crnogorci posto su lenj narod oce da sa par svajcarskih elitnih turista zarade onolko kolko grci sa iljadama srpski turista. daklem moto malo radi a mlogo zaradi i po taj kljuc naravno da smo mi srbi nepozeljni.

Pa normalno da je pozeljnije da dodje np. 10 000 turista i potrosi 1 000 000 eura,nego da dodje 1 000 000 turista i potrosi 10 000 eura.:p

Pa normalno da je pozeljnije da dodje np. 10 000 turista i potrosi 1 000 000 eura,nego da dodje 1 000 000 turista i potrosi 10 000 eura.:p

pa jest po neku logiku al kad je turizam u pitanje tu treba cigla po cigla da se gradi imidz a ne oma iz opanci u salamander cipele. grci talijani i spanci decenijama grade turizam i isto su ko i vi na pocetku bili prebukirani paradajzturistima i tek ondak kad su se nafatirali od ti paradajz turisti izgradili su visoki turizam
eve samo jedan primer kolko ste vi daleko i od normalni turizam a kamoli od visoki. kako bre da dodjem kod vas kad me onomad u varos umalo ne ubi jedna matora crnogorka i to samo zato sto sam ja nosio svog sina u narucje. kaze da bi mi ona presudila zato sto ja nosim dete a ne moja zena koja je isla pored mene.
uopsteno problem je u to sto se u crnu goru turisti ne osecaju ni balkanski a kamoli evropski.
sto se mene licno tice ajd da zaboravim svu tu crnogorsku provincijalnost jer smo i mi srbi seljaci al muka me bre kad znam de je u crnu goru sve pod milovu kontrolu pod mafiju
kako mozes ici u neku zemlju naprimer u ameriku kad te vata ziva muka od onog sto se u tu zemlju dogadja. mislim na politiku i moral.

pa jest po neku logiku al kad je turizam u pitanje tu treba cigla po cigla da se gradi imidz a ne oma iz opanci u salamander cipele. grci talijani i spanci decenijama grade turizam i isto su ko i vi na pocetku bili prebukirani paradajzturistima i tek ondak kad su se nafatirali od ti paradajz turisti izgradili su visoki turizam
eve samo jedan primer kolko ste vi daleko i od normalni turizam a kamoli od visoki. kako bre da dodjem kod vas kad me onomad u varos umalo ne ubi jedna matora crnogorka i to samo zato sto sam ja nosio svog sina u narucje. kaze da bi mi ona presudila zato sto ja nosim dete a ne moja zena koja je isla pored mene.
uopsteno problem je u to sto se u crnu goru turisti ne osecaju ni balkanski a kamoli evropski.
sto se mene licno tice ajd da zaboravim svu tu crnogorsku provincijalnost jer smo i mi srbi seljaci al muka me bre kad znam de je u crnu goru sve pod milovu kontrolu pod mafiju
kako mozes ici u neku zemlju naprimer u ameriku kad te vata ziva muka od onog sto se u tu zemlju dogadja. mislim na politiku i moral.

A mozda se ta ,,matora" samo zezala..
Uostalom i sve da je tako sto se tice Milove kontrole,ti ne ides na ljetovanje da se bavis politikom ili da ides na poslovne sastanke sa Milom...u tome je i fora,sto ti kad ides u Italiju ili Grcku boli te uvo ko je tamo na vlasti,bitno ti je samo da se dobro provedes...postavi takav stav i prema Crnoj Gori i eto bolje situacije.

Vjeruj mi gdje god u svijetu da vidim Srbina,jedino sto mogu zakljuciti je koliko ste skrt narod..
Ali zato turisti iz drugih zemalja,koji trose pare na sve strane i naviknuti na placanje kazni zbog bacanja smeca,pa ga ni kod nas ne bacaju su uvijek dobrodosli.:cool:

Mislis na sipce:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:(njima kultura curi niz bradu(sto bi rekao zika iz dinastije))

Poslednja izmena:
To mogu da tvrde samo oni koji zapravo nijesu bili na plazama Crne Gore ovog ljeta,Hrvatska je mnogo skuplja od Crne Gore,tako da vasi gradjani sa srednjim zivotnim standardom,a to je velika vecina su skoro svi bili u Crnoj Gori ove godine,a bice i jos dugi niz godina sigurno...tako da vas se necemo otarasiti jos dugoooo,dugo.;)
Jeste , ja bila , od gužve se nije moglo čitavo ljeto proć' primorjem:rotf::rotf::rotf:
Dogodine ću vala u Hrvatsku . šta košta da košta!

Ali zato turisti iz drugih zemalja,koji trose pare na sve strane i naviknuti na placanje kazni zbog bacanja smeca,pa ga ni kod nas ne bacaju su uvijek dobrodosli.
Jeste i to si u pravu , fale se svi kako su dobro prošli , kažu neće sledeće godine ni da rade , nema potrebe toliko su zaradili.Sve što su ih čašćavali Englezi , Njemci i ostali neSrbi ...E, neka vam je krenulo i mene je drago.

Poslednja izmena:

E to si u pravu.:ok:
Da smo bili izdasniji nekih ranijih godina , bilo bi verovatno vise hotela isredjenijih:think:

Jeste , ja bila , od gužve se nije moglo čitavo ljeto proć' primorjem:rotf::rotf::rotf:
Dogodine ću vala u Hrvatsku . šta košta da košta!

Jeste i to si u pravu , fale se svi kako su dobro prošli , kažu neće sledeće godine ni da rade , nema potrebe toliko su zaradili.Sve što su ih čašćavali Englezi , Njemci i ostali neSrbi ...E, neka vam je krenulo i mene je drago.

A u kojem si ti gradu,tj mjestu bila posto si ocigledno bila jedno 10km od grada,kako bi sto manje platila smjestaj,pa ti je bila tolika guzva? :lol:

I hvala ti,i meni je drago.:cool:

Back