Crna Gora opet protiv Srbije: Podržali aplikaciju tzv. Kosova u Savet Evrope

Ништа ново. Као Црногорца и, поврх свега СРБИНА ово ме много боли. :(
CG kao i sve banana drzave nastale raspadom SFRJ ali i drzave EU su marionetsko kvislinske vazalne tvorevine
kao NDH ili Visijevska Francuska
Politika i rezimi su tim marionetskim tvorevinam su nametnuti ,tako nemoj da te sekira jer ovo nije istinska CG vec vazalna marionetsko kvislinska tvorevinma

CG kao i sve banana drzave nastale raspadom SFRJ ali i drzave EU su marionetsko kvislinske vazalne tvorevine
kao NDH ili Visijevska Francuska
Politika i rezimi su tim marionetskim tvorevinam su nametnuti ,tako nemoj da te sekira jer ovo nije istinska CG vec vazalna marionetsko kvislinska tvorevinma

Prođi se raznih demagogija i svetskih zavera.

Ovo je upravo istinska Crna Gora, odraz mentaliteta Crnogoraca kakav je bio i pre 50 godina, i pre EU i pre Mila i pre svih novo pečenih vazalnih priča.

Svako ko zna ko su Crnogorci, a mi ih u Beogradu vrlo dobro znamo, niti se čudi niti ga iznenađuje ništa što je Crnagora uradila protiv Srbije. Iščuđavaju se i iznenađuju se samo oni koji bele veze nemaju pa onda traže izgovre i opravdanja u teorijama zavere i racionalizju sve to šizofrenijom "To nije Crnagora"...

Ovakva istinska Crnagora je poznata još iz vremena kad su govororili - Narod na Cetinje, a vlada na Dedinje.

Jedina krucijalna razlika danas i pre 50 godina je ta što im se danas može, takve su okolnosti, imaju tu slobodu da budu ono što jesu.

da li ce zvanicnici Srbije, uloziti nekakav protest...povodom zastite pingvina i golubova pismonosa

Koji zvaničnici? Ovaj piččkousti, on je iz Bosne.

Svi su oni iz Bosne, iz Crnegore, od vazda samo nisu iz Srbije. A da vidim tamo u Bosni ili u Crnooj Gori imali neki Srbijanac da je na nekoj visokoj funkciji kako u državnom aparatu tako i u privatnom sektoru.

Koliko Crnogoraca ima u vladi srbije? Koliko uticajnih ljudi da su Crnogorci a glumataju Srbe.

Da se potsetimo i Milošević je bio Crnogorac, a na javnoj sceni je glumatao Srbina. Pa gde to ima? Gde može to tako da se trguje ko na tezgi sa srpskim nacionalizmom, to po potrebi, danas Srbin sutra Crnogorac kako mu zatreba.

Lepo je to javno rekao Miloševićev brat, jedno vreme ambasador u Moskvi, Borislav Milošević: "Ja sam Crnogorac, i Slobodan, od oca i majke Crnogoraca! Slobodan je bio Srbin zbog karijere"

Čime su to neki ljudi zaslužili takve privilegije kakve Crnogorci imaju u Srbiji? A ti kao Srbin dole u Crnojgori možeš samo batine da dobiješ, tamo ne postojiš. Crnagora se odvojila od Srbije još 2006. godina, a Srbija se od Crnegore nikako ne odvaja, pa šta je to? A mi njima trebamo, e to je problem.

A onda kad su došli Rusi na njihovo primorije, investicije, gosti, govorili su - Nama Srbi više ne trebaju.

A onda kad se pokazalo da Rusi ipak nisu dovoljni e onda ipak nama Srbi trebaju.

Ne treba ni meni crnogorsko primorije. Ja u Crnugoru na more više ne idem. Ne idem već godinama niti ću ikad više ići. Dovoljno sam sam se nagledao crnogorske bahatosti, prepotentnosti i proživeo tu njihovu sveprisutnu averziju i mržnju prema svemu što je srbijansko. Plaćao precenjene sobe i plivao sa govnima u Sutomoru.

Svi su oni iz Bosne, iz Crnegore, od vazda samo nisu iz Srbije. A da vidim tamo u Bosni ili u Crnooj Gori imali neki Srbijanac da je na nekoj visokoj funkciji kako u državnom aparatu tako i u privatnom sektoru.

Koliko Crnogoraca ima u vladi srbije? Koliko uticajnih ljudi da su Crnogorci a glumataju Srbe.

Da se potsetimo i Milošević je bio Crnogorac, a na javnoj sceni je glumatao Srbina. Pa gde to ima? Gde može to tako da se trguje ko na tezgi sa srpskim nacionalizmom, to po potrebi, danas Srbin sutra Crnogorac kako mu zatreba.

Lepo je to javno rekao Miloševićev brat, jedno vreme ambasador u Moskvi, Borislav Milošević: "Ja sam Crnogorac, i Slobodan, od oca i majke Crnogoraca! Slobodan je bio Srbin zbog karijere"

Čime su to neki ljudi zaslužili takve privilegije kakve Crnogorci imaju u Srbiji? A ti kao Srbin dole u Crnojgori možeš samo batine da dobiješ, tamo ne postojiš. Crnagora se odvojila od Srbije još 2006. godina, a Srbija se od Crnegore nikako ne odvaja, pa šta je to? A mi njima trebamo, e to je problem.

A onda kad su došli Rusi na njihovo primorije, investicije, gosti, govorili su - Nama Srbi više ne trebaju.

A onda kad se pokazalo da Rusi ipak nisu dovoljni e onda ipak nama Srbi trebaju.

Ne treba ni meni crnogorsko primorije. Ja u Crnugoru na more više ne idem. Ne idem već godinama niti ću ikad više ići. Dovoljno sam sam se nagledao crnogorske bahatosti, prepotentnosti i proživeo tu njihovu sveprisutnu averziju i mržnju prema svemu što je srbijansko. Plaćao precenjene sobe i plivao sa govnima u Sutomoru.
A sta bi ti bolan da ti vladas Srbijom? Nece moci.

ako pogodis ovo, svaka ti cast...na Cetinju se jedan Srbin, tako se izjasnjavao, nalazio na visokoj funkciji...sad je verovatno u penxiji...razmisli malo, bio je uticajna licnost

Mađari, Kiprani, Grci, Ukrajinci, Rumuni, Slovaci, Španci ne moraju da podržavaju Kosovo, a Crna Gora mora? Država u kojoj se ''85% građana protivi priznanju Kosova'' i čija trenutna vlada postoji prevashodno zbog srpskih glasača?
A svima puna usta demokratije. Toliko o tome.
Ne mora nego želi, odabrala je svoj put, a ne ono što bi Srbija voljela.

Vi krvati samo širite dezinformacije.

Kako vam ide sa nabavkom ruskih derivata preko italijansko-američke rafinerije. Čujem da je cena niža nego direktan uvoz iz rusije, kaže CNN ?

Jesu li vam "partneri" isporučili te čuvene F 35-tice ?:kafa:
Tvoj komentar nije vrijedan čitanja. Ili piši normalno ili nemoj uopće!

Back