Koji zvaničnici? Ovaj piččkousti, on je iz Bosne.
Svi su oni iz Bosne, iz Crnegore, od vazda samo nisu iz Srbije. A da vidim tamo u Bosni ili u Crnooj Gori imali neki Srbijanac da je na nekoj visokoj funkciji kako u državnom aparatu tako i u privatnom sektoru.
Koliko Crnogoraca ima u vladi srbije? Koliko uticajnih ljudi da su Crnogorci a glumataju Srbe.
Da se potsetimo i Milošević je bio Crnogorac, a na javnoj sceni je glumatao Srbina. Pa gde to ima? Gde može to tako da se trguje ko na tezgi sa srpskim nacionalizmom, to po potrebi, danas Srbin sutra Crnogorac kako mu zatreba.
Lepo je to javno rekao Miloševićev brat, jedno vreme ambasador u Moskvi, Borislav Milošević: "Ja sam Crnogorac, i Slobodan, od oca i majke Crnogoraca! Slobodan je bio Srbin zbog karijere"
Čime su to neki ljudi zaslužili takve privilegije kakve Crnogorci imaju u Srbiji? A ti kao Srbin dole u Crnojgori možeš samo batine da dobiješ, tamo ne postojiš. Crnagora se odvojila od Srbije još 2006. godina, a Srbija se od Crnegore nikako ne odvaja, pa šta je to? A mi njima trebamo, e to je problem.
A onda kad su došli Rusi na njihovo primorije, investicije, gosti, govorili su - Nama Srbi više ne trebaju.
A onda kad se pokazalo da Rusi ipak nisu dovoljni e onda ipak nama Srbi trebaju.
Ne treba ni meni crnogorsko primorije. Ja u Crnugoru na more više ne idem. Ne idem već godinama niti ću ikad više ići. Dovoljno sam sam se nagledao crnogorske bahatosti, prepotentnosti i proživeo tu njihovu sveprisutnu averziju i mržnju prema svemu što je srbijansko. Plaćao precenjene sobe i plivao sa govnima u Sutomoru.