- Poruka
- 5.907
We ll always have Paris.monti7-krstas:Prpremam se za odjavljivanje a vi me uzdrmaste sa ovom (potistenom?) porukom.
Zar nece biti slucajnog susreta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
We ll always have Paris.monti7-krstas:Prpremam se za odjavljivanje a vi me uzdrmaste sa ovom (potistenom?) porukom.
Zar nece biti slucajnog susreta?
monti7-krstas:Protivurijecim energicno.
Sigurnio se Srbi ne mrze, a to"do istrebljenja" pogotovu ne komentarisem.
Ako dozvolite, ja se (dugo vani) stvarno zbunim i nije mi jasno kad vidim kad se pri samom pomenu nekih partija razvije tako agresivna polemika. Zasto?
Slažem se.Andreavk:...a da te "normalne" odnose prvo uspostavimo u svojoj zemlji - ovde se ljudi i danas dele na demokrate i nedemokrate, SrBe i valjda Nesrbe, komuniste i nekomuniste, cetnike i partizane.... (ne mogu bas sve da pohvatam)
O.K. za prvo, moram biti pazljiviji pri citiranju.Andreavk:...pise "gradjani Srbije"
...ove interne nesuglasice medju Srbima bi se mozda i mogle neutralisati ali ovo je Balkan i mrznja do "istrebljenja" medju Balkanskim narodima je bar nesto sto ne treba objasnjavati
monti7-krstas:Crnogorci ili "Srbi de lux" ?
Enfroz2891.:I ne vidim zashto se stalno insistira na nekoj "normalnosti",kada mi tu "normalnost"imamo i danas.Imamo normalne zvanchne diplomatske odnose i sa republikom Hrvatskom i sa BiH.
.