Crna Gora: Dete od godinu i po dana pretučeno na smrt

Novosadski Mič

Iskusan
Banovan
Poruka
6.684
Dečak od 18 meseci, koji je brutalno pretučen, preminuo je jutros u Kliničkom centru Crne Gore u Podgorici, saopštila je portparolka te zdravstvene ustanove Gorica Soković.

Dečak je juče primljen u bolnicu sa teškim povredama, a policija je uhapsila njegovu majku Jelenu Jovović i očuha Nermina Sisića zbog sumnje da su odgovorni za nanošenje teških povreda detetu.

Podgorički mediji bliski istrazi javili su da je dečakova majka rekla lekarima i policiji da je dete pre mesec dana palo i da su tada nastale modrice po glavi i telu. Tvrdila je da su mu tako i zubi polomljeni, što je izazvalo dodatnu sumnju istražitelja.

Policija je ustanovila da povrede nisu nastupile prilikom pada, već da je reč o prebijanju.

http://www.021.rs/story/Info/Region...te-od-godinu-i-po-dana-pretuceno-na-smrt.html

policija je uhapsila njegovu majku Jelenu Jovović i očuha Nermina Sisića

http://www.021.rs/story/Info/Region...te-od-godinu-i-po-dana-pretuceno-na-smrt.html

da vidimo iz ugla narodnog miljea...

ona se razvela čim je rodila, mislila da će detetom da ostvari svoje zamisli
a on eto... ne može da podnese da hrani em tudje em druge nacionalnosti

nije ni Beograd bolji - sve to došlo medj narod na dve noge

- - - - - - - - - -

teško je to pomisliti - ali možda i bolje za to dete da ne odrasta sa slepčinama koje bi ga izvele na ko zna kakav put
a u pichku materinu...

oduvek sam bio za to da se primitivcima zabrani radjanje ili oduzima dete uz štrojenje majmuna i podvezivanje kučke

da vidimo iz ugla narodnog miljea...

ona se razvela čim je rodila, mislila da će detetom da ostvari svoje zamisli
a on eto... ne može da podnese da hrani em tudje em druge nacionalnosti

nije ni Beograd bolji - sve to došlo medj narod na dve noge

- - - - - - - - - -

teško je to pomisliti - ali možda i bolje za to dete da ne odrasta sa slepčinama koje bi ga izvele na ko zna kakav put
a u pichku materinu...

oduvek sam bio za to da se primitivcima zabrani radjanje ili oduzima dete uz štrojenje majmuna i podvezivanje kučke

mislim da si u pravu, sa onim sto bi jadno dete prozivljavalo sa godinama koje slede, bolje je sto mu se zivot zavrsio sada..ziveo bi u paklu i bolu

Za prebijanje maloletne dece treba poseban zakon da ima.

mislim da takav zakon postoji, ali ga ne sprovodi drzava
i da takvi kriminalci dok su u zatvoru naprasno odluce da sebi prekinu zivot, kao sto je i zver koji je ubio rodjenog sina i zenu u rakovici prosle godine
samo mi nije jasan onaj toma fila posle svega

mislim da si u pravu, sa onim sto bi jadno dete prozivljavalo sa godinama koje slede, bolje je sto mu se zivot zavrsio sada..ziveo bi u paklu i bolu

mislim da takav zakon postoji, ali ga ne sprovodi drzava
i da takvi kriminalci dok su u zatvoru naprasno odluce da sebi prekinu zivot, kao sto je i zver koji je ubio rodjenog sina i zenu u rakovici prosle godine
samo mi nije jasan onaj toma fila posle svega

I to što kažeš.

Back