- Poruka
- 8.889
@ eremita si ti lud ko ce da ti cita sve ovo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eremita goreces u paklu zbog spama !
Какав, бре, спам!Па ово што сам послао је СУШТИНА ТЕМЕ за све оне који су озбиљно заинтересовани да донесу исправан суд о овом "спору" ... а не овде неки тртљају на памет а да при томе уопште нити знају нити имају појма о чему се ту ради.
@ eremita si ti lud ko ce da ti cita sve ovo![]()
Kao sto rekoh, specificnost problema je takva da bukvalno ne mozes da ih izjednacih jos uvek, sto ne znaci da ne treba da im dozvolis brak uz tu klauzulu, cime bi im povecao slobode. Nije sve crno-belo. .
Па ако те смара немој да читаш - али немој онда "одокативно" на теми ни да причаш...![]()
Какав, бре, спам!Па ово што сам послао је СУШТИНА ТЕМЕ за све оне који су озбиљно заинтересовани да донесу исправан суд о овом "спору" ... а не овде неки тртљају на памет а да при томе уопште нити знају нити имају појма о чему се ту ради.
Тачно, није све црно-бело - све је ЦРНО! Тај "родни идентитет" је тројански коњ и подметаљка да би се омогућио истополни брак и да би се изиграо Устав Србије који је потпуно јасан у томе да је брак = ЗАЈЕДНИЦА ИЗМЕЂУ МУШКАРЦА И ЖЕНЕ.
Т и стварно ниси хомосексуалац?
Pa mito, pravoverni..........sto ne utices na svog kuma , Aligrudica, da se mane muskih gooza???..........mislim, prodajes ovde mooda za bubrege, a kum rodjeni ti se gadja u boolju........a znas kako je kod srba.....kum nije dugme
![]()
Т и стварно ниси хомосексуалац?
А што се онда правиш? Хоћеш да ми будеш девојчица?ja nisam.........ali zato ti jesi, sudeci po onim postovima gde pozivas sve zivo da ti namesti boolju...................mislim, ckode, nadji sebi decka na nekom drugom forumu, ovde su mahom strejt ljudi........
mozda mita, ako je bio skoro kod pahomija ili kod kuma Aligrudica........mada, sumjama![]()
znači sad znamo i da si РАДИОaktivan![]()
![]()
Љубоморан си,ти би да ми будеш двојчица?
Vidis, Pinki, ja se zalazem i za tvoja prava...
Aktivan, pasivan...whatever... Tvoj izbor... Ako si ti srecan, i ja sam...![]()
Ти би да ми будеш девојчица? ,
ја сам маљави ,знојави Балканац који се данас најео белог лукаи управо чешем јаја оћеш да ми будеш девојчица?
Ha, ha...nisi ti to MENI ponudio, ja sam zeMsko, ali te podrzavam iz principa. Ako tom decku ne smeta sto si se napucao luka i sto ceskas jaja kao Sami, a sto bih ja imala nestp protivU.![]()