Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vredan mene itd. To mi svi govore. A mene telo i dusa boli za njim, , trazim ga po krevetu ujutru. Izvolte, tesite, kukajte, jadajte se. Znam da nisam jedina
Nije vredan mene itd. To mi svi govore. A mene telo i dusa boli za njim, , trazim ga po krevetu ujutru. Izvolte, tesite, kukajte, jadajte se. Znam da nisam jedina
cim te sve boli za njim, vredan je tebe
vrati ga u krevet
pa, kad mu vrednost opadne, sutni ga iz istog![]()
rece mudra prorocica..cim te sve boli za njim, vredan je tebe
vrati ga u krevet
pa, kad mu vrednost opadne, sutni ga iz istog![]()
Kako si ti to lepo rekla. Prosto mi žao što nisam ja.![]()
rece mudra prorocica..
u pravu si, odgovori ocajna zena.
cim me boli, mora da je to -to..
drakula, molim te vrati se..![]()
dzaba ti Rado, nemam vise repki za danas
p.s. joj, jos kad bih ja umela tako po svom savetu..nego cu pre da crknem, no da vracam nekoga...ebeme tvrdoglavost i ponos samo tako...
IMA NAS VISE. Sedim i tiho patim na svojim antidepresivima sa sve psihijatrom koji me redovno vidja
ma, znas sta bre koto..
ja tako nikad nisam vracala nekoga, no me sve bolelo
danima, nedeljama, mesecima i godinama
ponekad se pitam dal sam trebala da vracam
jer, uvek moz da ga sutne, pa da je ponovo boli
a moz i da ga vrati, pa da bude lepo
a, ovo cim boli..pa, ebiga, boli jer ga hoce, voli, zeli...nek utoli glad, pa posle nek razmislja...
ma, u stvari, sta ja znam...ja sam budala za te stvari musko-zenske..
znas sta bre mv.
za ljubav je potrebno dvoje.
i niko nije crko od ljubavi..
priduzavati agoniju je najveca glupost..
ljubav je kao i svaka druga ovisnost..mozes smanjivati doze, i onda to traje sto godina, i mozda se nikad ne skines
a mozes preseci, i umirati mesec, dva , pet..
kad zena toliko nekog voli, a ipak mora da ga ostavi, jer je unistava..kako iko moze da joj kaze ostani?
zar iko ovde misli da bi ova latisa koja nam se raspada pred ocima mesecima odlazila, da je imala izbor?
nego...valja li psihijatar cemu?![]()
Dobro pitanje!
Pre mnogo godina, išla sam kod jedne, ona bila luđa od mene pa sam za'ebala. Sad se lečim sama (htedoh reći, s vama).![]()
pa pise mesecima vec o tom kretenu![]()
Dobro pitanje!
Pre mnogo godina, išla sam kod jedne, ona bila luđa od mene pa sam za'ebala. Sad se lečim sama (htedoh reći, s vama).![]()
ebes vezu od koje se lose osecas ..... ako nisi mazohista- ali onda se dobro osecas![]()
ma zeno ne pratim ni ja, znam samo da vec dugo ima problem, i da pati..mozda nije on kreten, mozda je ona kreten(izvini latisa), ali ocito ne ide..pa, ja to nisam citala
ne znam ni ko je latisa
odgovorih onako iz srca, mozda iz zala za onim sto ja nisam cinila
ako je kreten, onda je to druga stvar, al nismo svi upuceni u pricu, ja te storije nikad ne pratim po forumu, samo ako mi neko nesto licno kaze
dzaba ti Rado, nemam vise repki za danas
p.s. joj, jos kad bih ja umela tako po svom savetu..nego cu pre da crknem, no da vracam nekoga...ebeme tvrdoglavost i ponos samo tako...