Crkoh

Nije vredan mene itd. To mi svi govore. A mene telo i dusa boli za njim, , trazim ga po krevetu ujutru. Izvolte, tesite, kukajte, jadajte se. Znam da nisam jedina

Samo ću ti reći jedno iskustvo. Za par dana komšinica slavi 65. rođendan. Nikada se nije udavala. I njoj su rekli nije vredan nje. Glavu gore, srce će prepoznati da li te je vredan. Ako nije, nikad nije kasno da prsne. Nek traje dok traje.

Nije vredan mene itd. To mi svi govore. A mene telo i dusa boli za njim, , trazim ga po krevetu ujutru. Izvolte, tesite, kukajte, jadajte se. Znam da nisam jedina

Uh, koliko puta smo patile za 'njim', i mislile 'Nikad ga necu preboleti!'
Ali preboli se sve!
Da je vredan, ne bi te pustio da patis, da se kidas...

Voli sebe, a njega ko jebbe!!!

Zamisli kako bi bilo za 5 godina, kad je sad takav!
Milioni zena svaki dan prebole nekoga, pa i ti ces njega...

rece mudra prorocica..

u pravu si, odgovori ocajna zena.
cim me boli, mora da je to -to..
drakula, molim te vrati se..:(

:lol:
ma, znas sta bre koto..
ja tako nikad nisam vracala nekoga, no me sve bolelo
danima, nedeljama, mesecima i godinama
ponekad se pitam dal sam trebala da vracam
jer, uvek moz da ga sutne, pa da je ponovo boli
a moz i da ga vrati, pa da bude lepo
a, ovo cim boli..pa, ebiga, boli jer ga hoce, voli, zeli...nek utoli glad, pa posle nek razmislja...
ma, u stvari, sta ja znam...ja sam budala za te stvari musko-zenske..

dzaba ti Rado, nemam vise repki za danas :lol:

p.s. joj, jos kad bih ja umela tako po svom savetu :(..nego cu pre da crknem, no da vracam nekoga...ebeme tvrdoglavost i ponos samo tako...

IMA NAS VISE. Sedim i tiho patim na svojim antidepresivima sa sve psihijatrom koji me redovno vidja. Ko da zivim u americkom filmu

Poslednja izmena:
:lol:
ma, znas sta bre koto..
ja tako nikad nisam vracala nekoga, no me sve bolelo
danima, nedeljama, mesecima i godinama
ponekad se pitam dal sam trebala da vracam
jer, uvek moz da ga sutne, pa da je ponovo boli
a moz i da ga vrati, pa da bude lepo
a, ovo cim boli..pa, ebiga, boli jer ga hoce, voli, zeli...nek utoli glad, pa posle nek razmislja...
ma, u stvari, sta ja znam...ja sam budala za te stvari musko-zenske..

znas sta bre mv.
za ljubav je potrebno dvoje.
i niko nije crko od ljubavi..
priduzavati agoniju je najveca glupost..
ljubav je kao i svaka druga ovisnost..mozes smanjivati doze, i onda to traje sto godina, i mozda se nikad ne skines
a mozes preseci, i umirati mesec, dva , pet..
kad zena toliko nekog voli, a ipak mora da ga ostavi, jer je unistava..kako iko moze da joj kaze ostani?
zar iko ovde misli da bi ova latisa koja nam se raspada pred ocima mesecima odlazila, da je imala izbor?

Neces ``crci``, ali ces patiti, ako si ga volela ili ga jos uvek volis.
Naravno da nisi jedina.
Ja moju ljubav nisam uspela da vratim, a sve sam pokusala :(
Nesto sam gadno zgresila i moram to da platim time sto necu stariti sa njim :(
To ``stanje`` ce te drzati sve dok se neko drugi ne pojavi, pogotovo ako si mlada, onda se sve brze preboli.
Ko zna sta vam je oboma sudbina odredila, mozda se ponovo ``kliknete``.
Nikad se ne zna.
Drzi se i suvaj sebe i ne daj na sebe.
I budi dostojanstvena. Sve sve ali nemoj da molis... jer se za ljubav ne moli.

znas sta bre mv.
za ljubav je potrebno dvoje.
i niko nije crko od ljubavi..
priduzavati agoniju je najveca glupost..
ljubav je kao i svaka druga ovisnost..mozes smanjivati doze, i onda to traje sto godina, i mozda se nikad ne skines
a mozes preseci, i umirati mesec, dva , pet..
kad zena toliko nekog voli, a ipak mora da ga ostavi, jer je unistava..kako iko moze da joj kaze ostani?
zar iko ovde misli da bi ova latisa koja nam se raspada pred ocima mesecima odlazila, da je imala izbor?

e, pa sad, ja ne znam da je mesecima odlazila, ne znam zasto on nije u krevetu, nit zasto ona crkava, a sta on oseca
ako ej samo ponos taj koji je sprecava da ga vrati, onda nek ga vrati
ja to kazem zato sto ja to ne radim, pa se posle mislim dal sma trebala
koj k imam od tog svog ponosa i trpljenja?
ako su krupne stvari u pitanju, onda ok-seci, lomi, al se ne daj...znaci, nema ga vise za tebe, sve dotle dok ne budes mogla da mu sednes nasuprot, a da ne zadrhtis
nigde...

...bolje da sad crkavas malo i da te prodje, nego da crkavas celi zivot polako pored nekog debila...sama znas da te
nije vredan, da mozes bolje i da zasluzujes bolje...neka ti to bude ono sto ce te pokrenuti i sto ti nece dozvoliti da
nastavis agoniju u kojoj si bila....
...proci ce:zag:

pa pise mesecima vec o tom kretenu:neutral:

pa, ja to nisam citala :neutral:
ne znam ni ko je latisa
odgovorih onako iz srca, mozda iz zala za onim sto ja nisam cinila
ako je kreten, onda je to druga stvar, al nismo svi upuceni u pricu, ja te storije nikad ne pratim po forumu, samo ako mi neko nesto licno kaze

ebes vezu od koje se lose osecas ..... ako nisi mazohista- ali onda se dobro osecas :confused:

upravo.

ljubav nije kidanje. ljubav je laka. eto tako. ako je tesko i ako se umire, to ne valja. ako je lako i normalno i dobro , to je ljubav....e to vazi i za ljubav i za sve ostalo...te fore...preko trnja do zvezda...neka fala, ja cu preko latica ruza od sada!

pa, ja to nisam citala :neutral:
ne znam ni ko je latisa
odgovorih onako iz srca, mozda iz zala za onim sto ja nisam cinila
ako je kreten, onda je to druga stvar, al nismo svi upuceni u pricu, ja te storije nikad ne pratim po forumu, samo ako mi neko nesto licno kaze
ma zeno ne pratim ni ja, znam samo da vec dugo ima problem, i da pati..mozda nije on kreten, mozda je ona kreten(izvini latisa), ali ocito ne ide..

dzaba ti Rado, nemam vise repki za danas :lol:

p.s. joj, jos kad bih ja umela tako po svom savetu :(..nego cu pre da crknem, no da vracam nekoga...ebeme tvrdoglavost i ponos samo tako...

nije to samo tvrdoglavost i ponos. To je princip, i to si jednostavno ti!
I ja sam volela i patila za sivonjama , ali nikad u zivotu ne bih nekog momka molila da mi se vrati ili gazila po sebi, pa makar sa njim imala 6 dece i 28 godina braka, ne bih to mogla izreci!

A i kad to uradis, zar se onda ne bi svaki dan pitala 'Jel on samnom iz sazaljenja?' ili me voli!!! Ja to ne bi mogla..

Back