Cristiano Ronaldo

• Začetnik teme Začetnik teme $Luka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obadvojica su pozeri..:lol:jeko zezam se..ne bih ja dirao murinja...bar ne u tvojoj blizini...:D

ja ne volim murinja..chek da smislim neshto...gubi se kad chelsea da gol,chelea igra najruzhi fudbal otkako je on doshao...
nemam inpiracije neshto jbt...:lol:

alex je bio najblizi ali nije to to...

oboje vole da se svadjaju sa okolinom,a to je ono sto ih najvise krasi,mogu vam sa sigurnoscu reci da ronaldo uziva kad mu skoro ceo stadion zvizdi,voli da se svadja i na taj nacin sto stalno fintama namerno zajebava rivale,namerno glumi penale nebil se i na taj nacin imao sa nekim kaciti,ali kaciti onako,da nervira,da ga mrze,jednostavno i on i murinjo to oce(ne bas mrze ali),vole da nerviraju,murinjo je takav arogantan bezobrazan,prica gluposti bas zbog toga da bi imao oko cega da se svadja sa okolinom...

moram da napomenem da su oboje vodolije u coroskopu sto naravno mnogo otkriva u ovoj situacji :D

Nije da Murinjo voli da se svadja, vec ne voli i ne cuti nikome. Sto hoce da kaze- kaze. To moze i da se shvati kao zelja za svadjom mada ja licno milslim da nije to u pitanju. Nikada se nije bezrazlozno svadjao. A sto se Ronalda tice, tu ne znam mnogo ali definitivno mogu da kazem da ne uziva kad mu ceo ztadion zvizdi. Niko ne uziva kad mu drugi zvizde.

@Dzmrndzavi :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back