Creatine polyhidrate

Kreatin polihidrat? Prvi put cujem,to barem nije zastupljeno kod nas,koliko ja znam

Kreatin monohidrat to ti je osnova,to je prvi i uopsteni oblik kreatina kojeg su prvog istrazivaci otkrili i dan danas se koristi i najpopularniji je od svih vrsta kreatina !

To sto si cuo da neko kaze da "puni misice vodom",to je donekle tacno ali ne na onaj nacin kako ti to zamisljas i 80% drugih ljudi koji pisu o tome na ovakvim forumima

Blaga nus pojava kreatin monohidrata jeste sto ce nakupiti malo vode u misicima "UKOLIKO SE NEPRAVILNO HRANIS" samo u tom slucaju,znaci ukoliko jedes nezdrave UH,nakupices vode,u svim drugim slucajevima voda se ne skuplja,ali opet to je SASVIM BEZAZLENA POJAVA i kreatin mogu da piju svi bez obzira na uzrast,nije to nikakav bauk,kreatin obican suplement

monohidrat

Inace bacanje para, bajo moj :mrgreen:

Mesa, povrca, voca, leba i pasulja i da te vidi Bog :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Blaga nus pojava kreatin monohidrata jeste sto ce nakupiti malo vode u misicima "UKOLIKO SE NEPRAVILNO HRANIS" samo u tom slucaju,znaci ukoliko jedes nezdrave UH,nakupices vode,u svim drugim slucajevima voda se ne skuplja,ali opet to je SASVIM BEZAZLENA POJAVA i kreatin mogu da piju svi bez obzira na uzrast,nije to nikakav bauk,kreatin obican suplement

Sta li ti naprica ovde :lol:

Back