+CRADLE OF FILTH+

Za mene grindcore i nije muzika vec cisto izdrkavanjanje.

A sto se tice COF.. Ko je citao njihove intervjue zadnjih godina mogao je u njima da procita kako ljudi otvoreno govore da muziku prave iskljucivo zbog novca. Kazu da su se u pocetku stvarno lozili na to, ali se sada sve vrti oko novca. Bar su otvoreni. Inace, ne sporim kvalitet njivovih pesama, naprotiv, vec samo iznosim neke cinjenice o kojima su oni sami javno govorili vise puta.

Poslednja izmena:
Što bi se plašili bljack metala?
Grindcore, možda čak i death metal, eto šta je odvratno.
Stavila bih vam video od Necrophagie da vidite spot, nego se plašim da ne popijem ban. ;)

Ja slusam Nile...To je death metal,i nema nista odvratno u njihovim textovima,jos manje muzici...Oko ovoga se ne mogu sloziti sa tobom...Grind je vec nesto drugo-extremna muzika,glupi textovi...

Volim neke pesme COF, al' one starije. Dobar mi je album Damnation and a day. Smešan mi je njihov imidž, a onaj album sa onim jadnikom iz HIM mi je očajan. Fuj!!! Pesme su im sve gore i gore.

Za mene grindcore i nije muzika vec cisto izdrkavanjanje.

A sto se tice COF.. Ko je citao njihove intervjue zadnjih godina mogao je u njima da procita kako ljudi otvoreno govore da muziku prave iskljucivo zbog novca. Kazu da su se u pocetku stvarno lozili na to, ali se sada sve vrti oko novca. Bar su otvoreni. Inace, ne sporim kvalitet njivovih pesama, naprotiv, vec samo iznosim neke cinjenice o kojima su oni sami javno govorili vise puta.

Ja slusam Nile...To je death metal,i nema nista odvratno u njihovim textovima,jos manje muzici...Oko ovoga se ne mogu sloziti sa tobom...Grind je vec nesto drugo-extremna muzika,glupi textovi...

Daleko od toga da su tekstovi glupi, mislim da ti nisi nikad ni slusala neki Grindcore bend!
A kao muzika Grindcore definitivno nije za svakog!!

@tema

Filthic je priznacete malo smesan u poslednjih nekoligo godina!

Daleko od toga da su tekstovi glupi, mislim da ti nisi nikad ni slusala neki Grindcore bend!
A kao muzika Grindcore definitivno nije za svakog!!

@tema

Filthic je priznacete malo smesan u poslednjih nekoligo godina!

Slusam pomalo grindcore,svakako da nemaju svu glupe textove.Recimo "Cripple Bastards",oni su mi skroz ok...I da,slazem se da grind nije muzika za svakoga...

A sto se CoF-a tice...Kao sto je receno gore,jedan album im je bio odlican,a za ove ostale...

Back