CPU za laptop

• Začetnik teme Začetnik teme Bodo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malopre uzeh ovo za drugara, polovno, za tri glave, sa ugrađenim SSD-om 256GB.
Taj kvalitet display-a nema 90% novih kompova. Bombonjera, nema ništa bolje za te pare. Kao nov. Džaba.

za te novce, 300 evra jel? To ajd i OK..ali cifra koja stoji na sajtu...145 ili 165 000??? Za laptop sa integrisanom grafikom..?? Z 2 jezgra-4 threada..??
To su poslovne mašine, notorno su skupe kad uzimaš novo. Nisu namenjene za gaming, nego za office work. Ekran extra, kvalitet izrade superioran, tanak, elegantan, i jako brz za to za šta se koristi. YouTube, multimedija, to sve extra radi... za 300 evra teško da možeš uzeti nov desktop + monitor tog kvaliteta.

To su poslovne mašine, notorno su skupe kad uzimaš novo. Nisu namenjene za gaming, nego za office work. Ekran extra, kvalitet izrade superioran, tanak, elegantan, i jako brz za to za šta se koristi. YouTube, multimedija, to sve extra radi... za 300 evra teško da možeš uzeti nov desktop + monitor tog kvaliteta.
Ako cemo tako onda...Toshiba Tecra one prve 2, 3 generacije su bile UBICE! Brutslno hladjenje, dizajn, sve..Ali opet...Kazem ti ajd par stotina evra i kao vredi...ali brate novo-1300, 1400 evra..??P.C.navodis kao poslovna masina a onda "za YT, multimedija.."Cek je l to poslovna primena..?A oko cenen pa eto jedan kolega ovde u drugoj temi tvrdi da se za 200 evra ma ni toliko uzme OK racunar...Znaci 300 je puna kapa..Tom logikom..

Taj laptop je izasao pre 4 , 5 godina a cena je stara ... a i ne cudi WinWin je oduvek drzao nenormalne cene.

Danas za te pare imas superiorni Surface laptop.
Tog Della odavno nema u prodaji, a ta cena je verovatno poslednja koja je zabeležena pre nego što je otišao sa tržišta.

Što se tiče Surface-a, ja sa njim imam veliki problem - brz je, lep je, zgodan za nošenje, ali prvenstveno kao tablet. Kao klasični laptop sa tastaturom je poluupotrebljiv - naime on stoji jedino kad ga staviš na sto ili neku ravnu površinu, a ja vrlo često volim da se zavalim u fotelju ili na krevet, i da kucam (kao što radim upravo sad).
U tim situacijama Surface ne vredi, jer pada, tastatura nije čvrsto vezana i ne može da stoji kako treba, što strašno iritira, tako da sam ga skroz batalio.

P.C.navodis kao poslovna masina a onda "za YT, multimedija.."Cek je l to poslovna primena..?
Pa da, poslovne mašine moraju da puštaju video besprekorno... ali 3D procesiranje im nije prioritet, stoga su ove integrisane grafike pravi izbor - troše malo struje i ne kvare se, a rade posao.

P.C.navodis kao poslovna masina a onda "za YT, multimedija.."Cek je l to poslovna primena..?
Pa da, poslovne mašine moraju da puštaju video besprekorno... ali 3D procesiranje im nije prioritet, stoga su ove integrisane grafike pravi izbor - troše malo struje i ne kvare se...
Kakvo crno ispadanje ? pomesao si sa Surface Pro kome se tastatura skida...
U pravu si, ja sam mislio da misliš na Surface pro. Ovaj nisam probao, ne sumnjam da je dobar.

Back