Na koje tacno probleme mislis sa Predator memorijom, posto i ja trenutno na jednoj masini koristim vec neko vreme Predator u kombinaciji sa Ryzenom 7 3. generacije i dosad nisam primetio nikakve probleme.
Inace kada je rec o B450 seriji maticnih ploca one su se pokazale super s obzirom na cenu, s tim ako sam sastavlja konf. preporucio bih mu MAX ili TOMAHAWK MAX verzije jer samo MAX varijante podrzavaju generaciju 3 odmah iz kutije dok je za ostale verzije iz B450 serije prethodno neophodan BIOS update, sto mozda mogu da mu obave u EMMI-ju, pretpostavljam da to rade.
Sto se tice procesora, moje misljenje je da je intel u ovom momentu pregazen od AMD-a kako u performansama tako i u ceni, i ne znam da li se isplati da se razmislja uopste o njima mada nisam siguran kakvo je stanje u nizoj klasi, iako sam i sam do pre koju godinu koristio iskljucivo intel.
Inace kuciste koje je snejks ubacio u listu jedino bih njega zaobisao jer je generalno lose, izgleda fensi i fino na oko ono svetli kao bozicna jelka

, ali ima ocajno hladjenje jer su mu ugradili stakleni panel kako sa strane tako i napred i nemoguce ga je ukloniti sto priznajem izgleda lepo na oko ali zbog toga lose sprovodi vazduh, plus sto ima 4 LED ventilatora koji se vezuju direktno na napajanje sto mi je vrlo rizicno, bukvalno sam ga poklonio.