Човк са бомбом упао у станицу МУП Чукарица и држао пандуре као таоце...

http://www.vesti-online.com/Vesti/Hronika/198608/Bombas-upao-u-policijsku-stanicu-na-Cukarici

и није последњи који ће урадити тако нешто....
само чекам да чујем како је неко ишамарао шалтеруше..........

Pa one u Čularičkom za drugo i nisu... Mada kad malo bolje razmislim, sve šalteruše su iste o kojoj god vrsti šaltera je reč (u šta ubrajam i "kobre" u domovima zdravlja)
To je "struka" kojoj se zarada treba isplaćivati po učinku.

Mene interesuje kako čuvaju JRM i građane kad ne mogu ni sebe i svoje objekte i službenike sačuvati od otmice. :think:

Inače odavno sam pisala o tom (Čukaričkom) MUP-u...
Ja sam u sred noći ušla u zgradu bez da me iko na prijavnici legitimiše, pita šta ću tu prešla CELO PRIZEMLJE ZGRADE, nigde nikog nema, dok nisam načula televizor, ušla u kancelariju u kojoj njih troje, četvoro sede i gledaju dal Farmu il' Velikog brata ne sećam se šta je tog leta bilo aktuelno... :zcepanje:
Pitala sam ih između ostalog otkud oni znaju da ja nemam kod sebe bombu? Na šta mi je gospođa policajka odgovorila da će ekipa izaći na teren u vezi onoga zbog čega sam došla

Poslednja izmena:
u Ovoj državi apsolutno ništa ne može da me iznenadi , više sam iznenađen da se ovakve stvari ne dešavaju mnogo češće , jer je očigledno postalo jasno mnogima i postaje sve jasnije da samo extremizmom se može nateratti policija da radi , ili da se istera neka istina na videlo .
Ljudi su sve više i više ozlojeđeni kako na vlast tako i na celu državu kompletno pa tako i na sve njene organe , nažalost mislim da je ovo tek početak u seriji ovakvih ili sličnih dešavanja.

Back