Covic vs Tegeltija

Poruka
18.634
Specijalno izdanje SOS kosa u ponedeljak i sjajna emisija u kojoj je Tegeltija razguzio onog kviska Covica.Na svako Tegijevo pitanje Covic je okolisao i izbegavao direktan odgovor,da bi na kraju rezigniran,poceo da vredja Tegeltiju.Inace,nisam neki Vladanov fan jer ima neke kvazi-patriotske ispade i lose manire pri razgovoru sa gostima i gledaocima(upadanje u rec,nekad i svadjanje),ali je cinjenica da je uz Sarenca,najbolji poznavalac kosarke medju sportskim novinarima.I ovde je Covicu pokazao zube i na finjaka ga spustio,ne nasedajuci na Covicev bezobrazluk.Totalno ga je izveo iz takta.Interesuje me da li je jos neko gledao emisiju i kakvo je njegovo misljenje o njoj

Gledao sam ja. :) I video sam sramno ponašanje jednog sportskog radnika koji glumi da je sportski radnik, a ustvari je prikriveni političar koji opet tvrdi da se više ne bavi politikom. Od početka emisije je prema Tegeltiji imao negativan stav govoreći nebuloze kako ovaj malo zna o košarci, a ima veliki uticaj na košarkašku javnosti putem emisije na SOS-u i osuo po njemu paljbu sa varijacijama na tu temu. Teško je bilo popamtiti sve izgovorene gluposti. Koliko je Čović jadan pokazao je kada nije dao odgovor na pitanje zašto nije prekinuo utakmicu FMP-Partizan i upozorio publiku kada je vređan Dejan Tomašević, a tražio je da se potpuno prekine utakmica kada je on vređan u Nišu na Kupu. Klasičan političarčić pun demagogije i sujete.

ili sam ja gluv i slep ili vama noge smrde :lol:
cela emisija se svodila na to "jeste-nije-jeste-nije..." "ajde reci te vi - ne ajde reci te vi - ja hocu od vas da cujem..." i tako u nedogled, Tegi je to morao mnogo bolje da odradi, a ne da se svadja
Tegi je generalno izgubio kompas posle onoga sa B92 i Veranove izjave da treba klubovima oduzeti sponzore, imao 2 nedelje emisije samo o B92 i potpuno se pogubio
sa onim izjavama od prosle godine nije nista postigao
Covic ko Covic, on uvek tako odgovara, Mwaruwari je to lepo opisao
U najboljem Covicevom maniru:"Ko? Zna se ko. Kada? Ne bih sad o tome, svi znamo kada. Zasto? Znate vi zasto. Ko stoji iza toga? Ne bih o imenima, uostalom, sve se zna".

Covic je interesna grupa u sportu,covek koji zivi od prodaje igraca. Tegeltija je sportski radnik,novinar koji prilicno zaljubljenicki i fanaticno radi svoj posao. Uostalom,sva mesetarenja o kojima su pricali,ULEB,FIBA,jadranska liga pripadaju spletkarenju ljudi poput covica.

Back