Čovek umro od smrzavanja u svojoj kući

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
http://www.crnahronika.rs/cobanin-nasao-smrznutog-starca/

Ferenc Baršonji (52) iz sela Svilojeva u apatinskoj opštini preminuo je najverovatnije od hladnoće u svojoj kući u Glavnoj ulici.Nezvanično saznajemo da je pas preminulom odgrizao deo noge. Baršonjijevo beživotno telo pronašao je seoski čobanin Atila T. juče ujutro, kada je došao da ga obiđe i donese mu nešto hrane.Dan pre toga Atila je posetio nesrećno stradalog Ferenca i video ga kako leži u svojoj sobi bez grejanja i hleba, pokrio ga je krpama i otišao obećavši da će doći sledeći dan, kada ga je i našao mrtvog. Slučaj je prijavljen mesnoj zajednici.

- Naš sugrađanin je živeo sam i nije radio. U kući nije pronađeno nijedno grejno telo, pa je moguće da je preminuo od hladnoće – rekao je Tibora Bala, sekretar mesne zajednice Svilojevo.

U kafani, blizu kuće stradalog, meštani komentarišu događaje u neverici.
- Znali smo da je bio tih, ali osobenjak koji je živeo više kao siromah nego sit. Njegovi su nekad bili bogata familija, ali od toga nije ostalo ni parče zemlje, osim kuće – kaže jedan Svilojevčanin.

Je l i ovo pomračen um ili je vlast kriva?

Starac od 52 godine?
moje dupe a ne starac.
E za ovo je kriva vlast , ljudi su bez para i bez posla , siromašni , upali u letargiju i svejedno im je , veruju da je gotovo i kasno za njih zato i umiru ne buneći se , odlaze tiho - sami ,, dabogda pocrkala cela srpska vlast, ma - da bog da imali pa nemali- ovo se zove ubistvo iz nehata, jer su krivi svi oni odreda koji sede u foteljama i treba da odgovaraju , a ako bog da - neka ih zadesi njegova sudbina.

Јадан човек.Ако ћемо тако,Снејкс у неким општинама у Војводини и ДЗВМ има власт.Могли би и они да припомогну,например.Каса је накрао за 100 потомака.
Slažem se , mene ne treba ubeđivati u to.
Ako iko misli da to što sam mađar ima nekoga uticaja na moje pisanje ovde on se gadno vara , ja lopovluk nazivam imenom isto tako vidim i šta se sve dešava u ovoj državi , Jedino , kada pojedinci na ovom forumu počnu da globalizuju stvari pa zbog delovanja pojedinaca ili grupe "kače" svašta ma teret celoga naroda , lepeći tako etikete za ceo narod i šireći tada elemente nacionalne mržnje prema celom narodu jedino tada stajem u odbranu na nacionalnoj bazi.
Ali ok , ne može mene nijedan šešeljavac ili neki ultranacionalista da izvuče iz takta tek tako , veći sam ja radikalac , i radikalniji bi mi bili rezovi unutar države da sam ja neka vlast - radikali su mala deca naspram mene šta bih ja radio ovde da sam neka vlast

Slažem se , mene ne treba ubeđivati u to.
Ako iko misli da to što sam mađar ima nekoga uticaja na moje pisanje ovde on se gadno vara , ja lopovluk nazivam imenom isto tako vidim i šta se sve dešava u ovoj državi , Jedino , kada pojedinci na ovom forumu počnu da globalizuju stvari pa zbog delovanja pojedinaca ili grupe "kače" svašta ma teret celoga naroda , lepeći tako etikete za ceo narod i šireći tada elemente nacionalne mržnje prema celom narodu jedino tada stajem u odbranu na nacionalnoj bazi.
Ali ok , ne može mene nijedan šešeljavac ili neki ultranacionalista da izvuče iz takta tek tako , veći sam ja radikalac , i radikalniji bi mi bili rezovi unutar države da sam ja neka vlast - radikali su mala deca naspram mene šta bih ja radio ovde da sam neka vlast
O.K.Poznajem taj kraj Sombor-Apatin i tamo je gladan i nema samo onaj ko neće ništa da radi.

Back