Čovek u vezi sa svojim autom kaže da je "zaljubljen" - i čak imaju seks

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.870
Natanijel (37) je glumio u dokumentarcu još 2012. godine gde je podelio svoju neobičnu vezu sa svojim automobilom, kojem je dao nadimak Čejs.

Rekao je da je zaljubljen u Čejsa, da je par komunicirao telepatski, imao seks u brojnim pozicijama i čak imao omiljenu pesmu - Can't fight This feeling od REO Speedvagona.

Rekao je: „U ozbiljnoj sam vezi sa svojim autom. Bila je to ljubav na prvi pogled. Njegovo telo i unutrašnjost i sve zajedno izgledalo je kao da se uklapaju. Osetio sam trenutnu vezu.

„Ne znam zašto se osećam tako, ali znam da apsolutno volim Čejsa. Uvek se lepo provodimo zajedno.

0_position.jpg

Ovo je stara vest, ako se ne varam. Ili ima puno ludaka. Ako "udje" u drugi auto, onda je to varanje?
U uvodu piše da je dokumentarac izašao 2012 a to je krenulo i ranije. Na jutubu ima klip iz 2016
Engleski Mirror je objavio vest pre 2 dana, a Kurir juče. Kako svi ćute povodom izvora, ne dam ni ja nikome kredit specifično

U dokumentarcu, Nathaniel se može videti kako miluje auto, klizi ispod njega i ljubi branik dok kaže „Volim te, dušo“.

"...Imamo vremena kada stvari postanu seksualne. Ono što najčešće radimo je da se nagnem preko njegovog blatobrana i preko haube i radim takve male stvari i nekako se pritiskam uz njega i trljam se o njega tako .

„Jedna od njegovih smelijih pozicija je da ja budem ispod njega. To mu se zaista dopada. Zaista je posebno voditi ljubav sa Čejsom.“

U dokumentarcu, Nathaniel se može videti kako miluje auto, klizi ispod njega i ljubi branik dok kaže „Volim te, dušo“.

"...Imamo vremena kada stvari postanu seksualne. Ono što najčešće radimo je da se nagnem preko njegovog blatobrana i preko haube i radim takve male stvari i nekako se pritiskam uz njega i trljam se o njega tako .

„Jedna od njegovih smelijih pozicija je da ja budem ispod njega. To mu se zaista dopada. Zaista je posebno voditi ljubav sa Čejsom.“
A ja se jucer zgrazao sto su pederice i pe*deri na zagrebacku pederparadu doveli malu djecu...

sad moraš da obraćaš pažnju i na ove što milluju auta
Zamisli ugledas susjeda kako se naginje nad auto, balavi po haubi i govori: "Volim te duso."
U nekom normalnom svijetu, zvao bi hitnu koja bi susjeda pokupila i stavila pod terapiju dok se ne stabilizira..
U danasnjem svijetu da zoves hitnu dosla bi policija i oglobila te zbog toga sto se takvo ponasanje smatra sasvim normalnim.

Zamisli ugledas susjeda kako se naginje nad auto, balavi po haubi i govori: "Volim te duso."
U nekom normalnom svijetu, zvao bi hitnu koja bi susjeda pokupila i stavila pod terapiju dok se ne stabilizira..
U danasnjem svijetu da zoves hitnu dosla bi policija i oglobila te zbog toga sto se takvo ponasanje smatra sasvim normalnim.
smešno a istinito, što ga čini tužnim

Back