Covek - skrnavitelj prirode

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Broj divljih africkih slonova se sveo na samo par hiljda komada...

Aziske firme koje trguju slonovacom salju ekspedicije lovaca da ubijaju slonove, sve od reda, jer se nadaju kada slonovi budu iskorenjeni - slonovaca koju oni imaju na lageru ce dostici cenu zlata!

Ebe se njima sto ce svet ostati bez jedne zivotinjske vrste....:besan2:

Broj divljih africkih slonova se sveo na samo par hiljda komada...

Aziske firme koje trguju slonovacom salju ekspedicije lovaca da ubijaju slonove, sve od reda, jer se nadaju kada slonovi budu iskorenjeni - slonovaca koju oni imaju na lageru ce dostici cenu zlata!

Ebe se njima sto ce svet ostati bez jedne zivotinjske vrste....:besan2:
Ako je tacno,smrtna kazna je malo za takve tipove.
Ali to nikoga ne zanima svi zele da idu da vide Ajfelov toranj,Jelisejska polja i ostala sranja.Hvala Bogu pa je Nort Dam izgoreo.
Smiri malo komplekse,jbt.
I ako se pozivas na Boga,nemoj se radovati sto je izgorela crkva,nebitno cija...

Nije ona izgorela bez razloga,Bog kaznjava.
Zbog toga ja govorim Srbima da trebaju moralno da zive,jer ako ovako nastave moze proraditi neki izgaseni vulkan.
По твојој логици су Срби одавно добро засрали јер су им највеће црквене светиње махом разорене у светој српској земљи Косову. А како Срби више не контролишу ту територију, намеће се закључак да Бог неда Србима та се ту више мотају?

По твојој логици су Срби одавно добро засрали јер су им највеће црквене светиње махом разорене у светој српској земљи Косову. А како Срби више не контролишу ту територију, намеће се закључак да Бог неда Србима та се ту више мотају?

Bog samo kaznjava,naravno da ce kazniti pre one sto znaju sve o veri a nista ne postoju...
Mi pricamo sto smo izgubili Kosovo,a sto smo izgubli Albaniju i Makedniju? Tako cemo zaboraviti i Kosovo.

Bog samo kaznjava,naravno da ce kazniti pre one sto znaju sve o veri a nista ne postoju...
Mi pricamo sto smo izgubili Kosovo,a sto smo izgubli Albaniju i Makedniju? Tako cemo zaboraviti i Kosovo.
Дискутабилно је ко је контролисао Албанију, Македонију и Бугарску у прошлости. То што се свуда некад говорило, што ми сад кажемо, српским језиком не даје тапију модерној Србији на ту територију.

Back