ČOVEK SA DEDINJA ZAKOPAO JE MRTVU MAJKU! Njen leš je bio u garaži zbog VISOKE PENZIJE koju je dobijala

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
...

ČOVEK SA DEDINJA ZAKOPAO JE MRTVU MAJKU! Njen leš je bio u garaži zbog VISOKE PENZIJE koju je dobijala
https://www.espreso.rs/vesti/hronik...u-garazi-zbog-visoke-penzije-koju-je-dobijala

OVO JE KUĆA NA DEDINJU U KOJOJ SE DESIO HOROR! Slobodan je ZAKOPAO MRTVU MAJKU zbog penzije
https://www.espreso.rs/vesti/hronik...na-dedinju-u-kojoj-se-desio-horor-slobodan-je

Da horor bude veći, kad na GoogleStreet ukucate ovu lokaciju iz teksta, na zidu pored kapije za garažu stoji satanistički grafit - obrnuti pentagram u krugu...:eek:

sekt.png

Nevezano za ovaj slučaj, ali sekte haraju Srbijom...
Premda u blizini je i TV Pink koji je najveća medijska sekta...

A evo kako idiotski Kurir (koji je takođe svojevrsna sekta) izveštava:
1571853687471-01-830x0.jpg

Znači ni krivog ni dužnog stavljaju Memedovića u ovu priču...

...

Poslednja izmena:
Kakva država takav narod

Koliko samo penzija preko veze imamo?
Danica Drašković mlati ohoho invalidsku, ja mislio neka sića...
Daj Dano koja je šifra oću i ja?
Vidi me što sam lud šlblšlblšlbl

Sve Srbi od van Srbije...
Druže Stojko, radikalu stari :mrgreen:
Kol'ka ti je ta ohohoh invalidska u brojkama?
A šifru ću ti nabavim preko veze ;)

Да је био паметан, да мајку на леду, лепо одвезе на неку планинчугу, шуметину око Куршумлије, Прокупља....где Арбанаси секу шуму, и остави. И после неког времена пријави нестанак....и ником ништа, за неколико година била би проглашена мртвом, судски, и то је то.
Све по закону.
Почетник.
....
Једино што после тога жена не би имала достојну сахрану ни гроб, ал добро, за 2-3 године пензије, па шта је то?
Ни толики јунаци немају гроб, па ником ништа!

I kakav je ovo sada horor? Zasto se ta zena naziva nesrecnom ako je stvarno imala decenijama
toliku penziju? Umrla je prirodnom smrcu, nije zakopana u Aleji Zasluznih gradjana nego eto u garazi.
Pa eto,na groblju je toplije,udobnije a imala bi i drustvo.Neka groblja su velicine gradova kad je o broju stanovnnika rec.U garazi hladno,samoca ubija.

Kakva država takav narod

Koliko samo penzija preko veze imamo?
Danica Drašković mlati ohoho invalidsku, ja mislio neka sića...
Daj Dano koja je šifra oću i ja?
Vidi me što sam lud šlblšlblšlbl

Sve Srbi od van Srbije...

Deca komunizma vrše moć, koju su im ostavili roditelji ...

Сад се нешто секирам за родитеље од АВ и АВ (бата) пошто помињу, да их као пензионери финансијски потпомажу, те може да им падне на памет, а уз то имају и онај вински подрум у Јајинцима у који ни Слина не сме да тури нос, какав би настао епилог......*ебига за једног скупа гардероба а другом зинула гооза за "фенси" ресторанима и кафићима уз, нормално, још нешто, јер је напокон постао власник л.к. и то на своје име...?!?

Deca komunizmwa vrše moć, koju su im ostavili roditelji ...
haha kakva tupava floskula hahaha
lelemuda i štetočina uvek bilo samo čekaju svojih 5 minuta pa makar se prijavili u CIA program
Obidji sajt za regrutaciju...

... ili pročitaj Radoja Domanovića (tada Turci tek otišli, ni K od komunizma)

Back