Čovek sa 12 žena i 102 dece planira da konačno prestane da uvećava svoju porodicu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
Mzee Musa Hasahia, 67-godišnji ugandski farmer, jedan je od najplodnijih poligamičara u istoriji, sa 12 žena, 102 dece i ogromnih 568 unučadi.

Čak i po standardima njegovog rodnog sela Lusake, gde je poligamija legalna, porodica Mzee Muse Hasahje smatra se ogromnom.

Uprkos tome što je odrastao u krajnjem siromaštvu, uspeo je da se izdigne iznad svog stanja, akumulirajući dovoljno bogatstva i prestiža da bude imenovan za predsednika sela na nekoliko decenija i da obezbedi da kad god bi se obratio porodici da oženi njihovu ćerku, oni se uvek slažu.
Hasahia se oženio svojom prvom ženom 1971. godine, kada je imao 16 godina, a zatim je nastavio da uzima nove žene sve dok nije napunio 12 godina. Pošto je njegov otac imao samo dvoje dece, što je pretilo da izumre njegov klan, ugandski farmer je preuzeo na sebe da osigura da njegov klan ne nestane i da se održi krvna loza.

malo stariji video, fale još 2 žene i 3 deteta

Mzee Musa Hasahia, 67-godišnji ugandski farmer, jedan je od najplodnijih poligamičara u istoriji, sa 12 žena, 102 dece i ogromnih 568 unučadi.

Čak i po standardima njegovog rodnog sela Lusake, gde je poligamija legalna, porodica Mzee Muse Hasahje smatra se ogromnom.

Uprkos tome što je odrastao u krajnjem siromaštvu, uspeo je da se izdigne iznad svog stanja, akumulirajući dovoljno bogatstva i prestiža da bude imenovan za predsednika sela na nekoliko decenija i da obezbedi da kad god bi se obratio porodici da oženi njihovu ćerku, oni se uvek slažu.
Hasahia se oženio svojom prvom ženom 1971. godine, kada je imao 16 godina, a zatim je nastavio da uzima nove žene sve dok nije napunio 12 godina. Pošto je njegov otac imao samo dvoje dece, što je pretilo da izumre njegov klan, ugandski farmer je preuzeo na sebe da osigura da njegov klan ne nestane i da se održi krvna loza.

Mene samo zanima, kako ih izdrzava?

Pošto je njegov otac imao samo dvoje dece, što je pretilo da izumre njegov klan, ugandski farmer je preuzeo na sebe da osigura da njegov klan ne nestane i da se održi krvna loza.
Nece batice Musa, ne boj se.

Nego, tko bi rekao da se i medju osobama tamnije boje koze moze naci takav gospodin.

:heart2::heart2::heart2:

Ovaj je za ginisa 🤣

Moje dete kad je bilo malo, tek naučilo da brblja, pričalo kako će praviti
veliku kuću. Što veliku? Za puno žena i puno dece. I jednu veeeliku
kuhinju i dnevnu sobu.
Onda mu ja objasnila da to tako ne može i zašto ne može.
Pre desetak godina komentarisali smo mi odrasli nekog indijca koji isto
ko i ovaj ima buljuk žena i dece i tek se pojavljuje ovo moje i pita
A što si ti mene lagala? :besan2: Vidiš da to može.

Back