Čovek mislio da je dobio $1.000 na lutriji a ispostavilo se da je dobio $150.000

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.207
Man-misreads-lottery-ticket-then-discovers-150000-win.jpg

Čovek iz Severne Karoline rekao je da je u početku pogrešno protumačio dobitni tiket na lutriji i da je mislio da je osvojio samo 1.000 dolara, ali se ispostavilo da je zapravo osvojio 150.000 dolara.

"Srce mi je upravo palo", rekao je Avajs Mohamed iz Grinsboroa, N.C., za Foks8 u petak, 15. januara 2021.

Mohamed, koji radi kao tehničar za proizvodnju, kupio je tri karte posle posla u svojoj lokalnoj prodavnici Peni Saver, a prve dve su bile ćorak.

"Skenirao sam onu koju sam osvojio, i na njemu je bilo da je odnesem u sedište lutrije", rekao je Mohamed. "A kada sam ga uzeo, mislio sam da sam osvojio 1.000 dolara i gospođa je rekla da sam osvojio 150.000 dolara i da moram da dođem u Raleigh."

Posle poreza, Mohamed je stavio u džep 110.864 dolara. On planira da iskoristi dobitak da pomogne u otplati hipoteke, rekao je on.

"Morao sam da vidim da bih poverovao u to", rekao je Mohamed. "Rekao sam sebi da ostanem pozitivan i ostanem skroman, a ako je tvoje vreme, tvoje je vreme."

Back