- Poruka
- 30.293
Nema to veze.pazi, Alabama je to. Hilbilis, redneks. Kod njih je sve na otprilike. Ako ima smisla, onda je ok.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema to veze.pazi, Alabama je to. Hilbilis, redneks. Kod njih je sve na otprilike. Ako ima smisla, onda je ok.
mozda je i ona bacila kljuceve , onako pijana * sta ce mi kad mi ne da da vozim , nek ih trazi*U Todovoj tužbi se navodi da snimci nadzora sa parkinga restorana pokazuju kako on i Andersonova traže predmet u automobilu.
Tod tvrdi da ni u jednom trenutku nije bacio ključeve svoje žene bilo gde na zemlju, primoravajući je da sama ode kući.
Tanjini ključevi su kasnije pronađeni podalje od restorana gde Todd kaže da je poslednji put video svoju ženu živu.
Toddova tužba takođe kaže da su istražitelji u policijskom odeljenju Clanton „neprekidno grdili i vrištali“ na njega, „pokušavajući da ga okrive da prizna nešto što nije uradio“. dok ga ispituje.
To je takođe uključivalo vlasti koje su primorale Toda da pogleda fotografije snimljene na mestu nesreće njegove žene.
a možda su joj ispali iz ruke kad je ovaj zveknuo kolima. Kažu da su ključevi bili blizu mesta gde je poginulamozda je i ona bacila kljuceve , onako pijana * sta ce mi kad mi ne da da vozim , nek ih trazi*
ukratko:Izraz "uzeto u dobroj nameri" oznacava specificnost tehnika ispitivanja u Americi, koje se odnose na forenzicku psihologiju pri istrazi osumnjicenog.
On zeli da kaze zapravo da je postupio po protokolu, ono `po ps-u`... Medjutim, rezultati istrage u mnogome zavise od samog pristupa istrazitelja. Naime,
on "po knjizi" moze da radi ispravno ili neispravno, sto je u mnogome fluidno, jer zavisi i od nacina pristupa subjektu, neki bi rekli od "instikta", zapravo od nekog intuitivnog prilaza osobi koja je na optuzenickoj klupi, a sve u cilju da se iz njenih izjava i ponasanja, te proveravanja (ne)doslednosti sa utvrdjenim cinenicama (sav tok istrage se belezi kamerom) izvedu dokazi za ili protiv te osobe.... U ovom slucaju, policajac je ocigledno pogresno pristupio osobi i lose primenio svoje znanje i tehniku forenzicke psihologije na coveku, cime je dosao do losih, nevazecih rezultata za samu istragu, u uzem smislu tendencioznih, a zapravo samo nefunkcionalnih...![]()
Proveravanje u mnogome i racuna na proseravanje.ukratko:
Po Amerikama može biti dovoljno i da te Šerif ne miriše.Proveravanje u mnogome i racuna na proseravanje.prostim recima, ko nije nista skrivio, taj se i ne proserava. osnovna psiholoska cinjenica...
ali kome je sad bitno da se zamara, da to zamera i razgranicava na blagdane, zasto kad je sala-komika u pitanju... kao i izraz "Primus *****".
Jedna anegdota iz muzickog sveta naspram mnostva iz kriminalistickog, kojima se tesko moze doakati, makar i sami (doskora) pripadali organima "reda, pravde i zakona".![]()
Gledao sam i ja te filmove i navijo za haracha, pa sta mislis?..Po Amerikama može biti dovoljno i da te Šerif ne miriše.
Recimo imao si bolje ribe u pubertetu od njega ali se on onda zaposlio u panduraciju pa pošto nije karo šta treba...
a mog'o joj je pozove TAXI pijanojGledao sam i ja te filmove i navijo za haracha, pa sta mislis?..![]()
![]()
to je sad vec domen sbbkbb...a mog'o joj je pozove TAXI pijanoj
obdžekšn joraner - ni jedan TAXIsta ne vozi pijance, iebo 400 din za kratež kad ti baci peglu po sedištima pa moraš na pranje od 3.500 din, pitaj ove sa Beer Festa kad su videli taxistu u povratku?
Od kako je počela manifestacija - ni jednom!
a i GSP šalje one autobuse iz vremena kad je ćale muvao kevu
potreban je iskusni a ne pristrasni stručnjakto je sad vec domen sbbkbb...
sve, sve, i na kraju uvek ispadne da je aca uvek aca, odnapred i odnatraske..![]()
A kafana je akademsko mesto gde se razglabaju svetski problemi, naročito nakon 17:00 kada se neke naučne institucije zatvore...i gle čuda, zašto bi u kafani, restoranu, konobi...morao da se služi alkohol kada se može lepo popiti čaj, sok, voda (koje ima sve manje dobre za popiti)...To nije losa ideja....prvo ti aparati ne kostaju puno , duvke....drugo nabavis 100 navlaka , pa mozes i da kontrolises goste....na racun kafane..
Ali naravno nisam za uvaljivanje dodatne krivice konobarima, jesam za kontrolu ako postoji sumnja, dunes pa dobijes narudzbu....
Zasto je to glupost....morao sam da otvorim temu kolika je to glupost
Glupost je što su optužili čoveka za nešto što nije ni uradio a i da jeste uradio kako oni kažu ni to nije za kažnjavanjeZasto je to glupost....![]()
A ja se pitam sto mi sad stalno izmisljaju zahteve .Po Amerikama može biti dovoljno i da te Šerif ne miriše.
Recimo imao si bolje ribe u pubertetu od njega ali se on onda zaposlio u panduraciju pa pošto nije karo šta treba...