Čovek koji je oslobođen nakon 16 godina odsluženja kazne za oružanu pljačku ubijen nakon saobraćajnog prekršaja

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.207
(Rojters) - Crnog čoveka koji je oslobođen nakon 16 godina odsluženja kazne za oružanu pljačku je ubio zamenik šerifa Džordžije tokom zaustavljanja saobraćaja dok se vozio da poseti svoju majku na Floridi.

Policajac je zaustavio Leonarda Alana Kjura (53) u ponedeljak ujutru duž autoputa 95 u okrugu Kamden blizu granice sa Floridom. Usledila je svađa, a zamenik je ubio Kjura, navodi istražni biro Džordžije (GBI).

Smrtonosni susret se dogodio oko 20 godina nakon što je Cure uhapšen pod optužbom za oružanu pljačku i napad na prodavnicu Valgreens u Danija Biču na Floridi.

Godinu dana kasnije, porota je proglasila Curea krivim i osuđen je na doživotni zatvor, ali je sudija poništio presude 2020. nakon što ga je vijeće za reviziju oslobodilo krivice.

U incidentu od ponedeljka, GBI je rekao da je zamenik rekao Cureu da je uhapšen, ali Cure nije postupio u skladu sa zahtevima policajca i napao ga je. Pre pucnjave, zamenik je koristio tejzer i pendrek u pokušaju da savlada Kjura, navodi agencija. Kjuru je ukazana medicinska pomoć, ali je kasnije umro.

Kjur je zaustavljen jer je vozio najmanje 90 milja na sat (144 km/h) u oblasti gde je ograničenje brzine bilo 70 (112 km/h), objavio je Njujork tajms, pozivajući se na portparola šerifovog odeljenja.

https://www.reuters.com/world/us/ge...-prison-after-wrongful-conviction-2023-10-17/
Image1.jpg

Interesantno je koliko se potencira to što je crnac?

Poslednja izmena:
Meni je zapalo za oko to sto si prevideo da je lik pljackao naoruzan. Mislim danas je to od najvece vaznosti jer nam takav kadar vodi drzavu pocev od bivseg ministra policije koji je cukao trafike.

Amerikanizovani smo poslednjih decenija, ne znamo vise koja ruka drzi sesir a koja izvodi trik, odvlaci paznju i vadi zeca. Ja mislim da je trik u tome da je lik tezak robijas i drustvena stetocina.

Sigurno je znao da je vozio preko dozvoljene brzine. Za neka prekoračenja sledi automatsko isključivanje iz saobraćaja, ali ne znam da li je to ovde slučaj.
Zanimljivo je da svi dokazi poticu iz iste kancelarije...ubice. Verovatno ce naci i dva svedoka, medju oslobodjenim robijasima...

Ljudi ocigledno zatvaraju oci na jasno vidljivi marketing holliwoodskog tipa koji vladaju virtualnim svetom, čak sasvim svesni ko se tim služi.
Slepilo je za mase zarazno. Ljudima bi trebalo da bude vazno ko sta prica, manje nego o cemu prica, jer psihopate uvek lazu i njima se ne veruje, kada se radi o dobroj nameri.

Nznm trudim se da promenim kanal kada je politika. I u drustvu kada se prica o politici isto se potrudim da promenimo temu. Nisam srecan kada pricamo o tom olosu.
трудим се и ја, ал опет, требамо бити у некој мери "обавештена". :lol:

ето, подсети ме на обијача трафика, а министра,
и његов неславни завршетак каријере...

трудим се и ја, ал опет, требамо бити у некој мери "обавештена". :lol:

ето, подсети ме на обијача трафика, а министра,
и његов неславни завршетак каријере...
Pa kkako je zavrsio nisam ispratio?

Meni su oni bitni samo u poslovnom smislu kao dobavljaci, veliki klijenti i uredne platise. A ovo sto pljackaju drzavu, to je biznis, ne pljackaju nam drzavu nego nasu decu. Vidim da svi prelaze preko toga za sendvic i svi su se snasli pa tako i ja promenio pricu...

Back