Nesto ja ne verujem u to i ovakve price...
Ja sam video usporenje vremena kad sam leteo kroz vazduh kad me je auto bacio 2 m uvis i nekoliko metara u dalj, ali to sevaljda kaze radi ti nadbubrezna zlezdai adrenalin te pukne i tacno je da ti vreme stane, a misli ostanu normalno brze, tj vidis sebe u vazduhu i mozes da pratis mnogo brze svoje i bilo cije reakcije , to se kasnije moze raditi i kad radis borbe, npr vidis poteze boraca usporeno zato sto si nabio sebi adrenalin i mozes da brzo reagujes, i samim tim imas borbenu prednost....svaki put kad podignes svesno svoj adrenalin....
fokus, je vec varijanta intelektualne koncentracije a ja mislim da se isto radi o adrenalinu...jer nisam primetio da raste potrosnja secera, niti pregrevanje mozga, , a odrzava se fokus, koji je slican utiskom kao i ovo sto se desava kad letis kroz vazduh usporeno..
Sto se tice mrtvila, tela ili mozga, posto kod svake operacije srca danas imas ako si jeftin pacijent, metodu da ti je telo u stanju smrti ali na 4 ili 10C , nekoliko sati , a glava ti je takodje na hladovini ali uz vestcku pumpu , mada nemam pojma odakle kiseonik, tj kako je sa plucima...to neko nek vam kaze ko je kardio hirurg...da li se kaci lokalni srcani mehanicki sistem na krug pluca ili na krug vratnih arterija i vena, ja ne znam, ali znam da je srce van tih krugova...cim se radi operacija na srcu, a to traje 5 6h , sigurno nije 10 minuta..
Posledica mogu biti nervna ostecenja, tj trnjenja, mada sumnjam da je od toga nego cesce od naknadnih posledica i gresaka, npr mozdanih udara ili srcanih udara ili krvavljenja u nekom delu tela..