Covek-ko je,sta je

Da li je covek uzviseno bice?
Da li je jedinstven fenomen u svemiru?
Da li je kao jedinstven-Bozija kreacija?
Kakva je covekova buducnost?
I niz drugih pitanja koja ne postavljaju samo filozofi,vec i mnogi drugi o sebi...
Jedino sta sa sigurnoscu mozemo odgovoriti je da se ne razlikuje mnogo od drugih zivih bica ove planete po svom materijalnom sastavu po bioimpulsu (zivot) i jos po nekim funkcijama,teda je jedna od vrsta planete Zemlje.
Sve ostale ocene i procene bi valjalo da prepusti drugim svesnim i umnim bicima kad ih jednom sretne jer mu samozaljubljenost(Narcisa) stavlja ruzicaste naocare na oci kad god pogleda na sebe ili svoje suvrsnike.
Paunovo sepurenje je puki amaterizam u odnosu na covekovo.
Covek je izmislio cak i Boga9doduse i macka u cizmama i Deda Mraza i...i....)koji je pravio svet samo zbog coveka,samo zbog Adama i Eve...Koja prepotencija i sepurenje!!!
Naravno,Bog tada otvorio salter u orbiti (na nebu) za molbe,zalbe,prituzbe i sl.da bi kao(lenji)Tvorac samo resavao te podneske,a dalja stvaranja zabatalio...
Razresenje grehova nije problem,orbita radi od 00-24,tarifa-zna se!

Covekova etika odredjuje sta je moralno,sta ne..."Ne cini drugom ono sta ne zelis da ti bude cinjeno","Ne ubijaj druga ziva bica ako ne zelis biti ubijen..."OH,OVO JE ZALUTALO OVDE!KO MI JE TO POTURIO!?(Covek ima pravo kao gospodar biljaka i zivotinja da kosi,zanje,melje,ubija ,pojede...NEMOJ DA NEKO NESTO...)

Covekova estetika kaze da je ON (ONA)najlepse stvorenje i da ga je Bog stvorio po liku svojemu!
Meni Orka lepsi,a i papige...i...Ako ima Boga-ne daj Boze da je ruzan kao mi!!!
Mocni Bog bi malo "ulozio u sebe",malo silikona ovde,malo onde,malo frizurice,neke sminke...I nebi nosio Levisice i neke Versache ili Prada krpe...Boze sacuvaj da padne na taj nivo...

Umnost coveka je pravi tabu!Niko nije pametniji od coveka.Cak ni Tvorac kome menja osobine i imena prema svom nahodjenju i cak raspolozenju!
Te kao Shiva ima te i te osobine i moci,pa kao Krisna neke druge,a onda kao Jahve trece,kao Alah malo modifikovane,a kao Hrist i Budha cak magijske moci...Sacuvaj Boze!

Covek sve zna,osim od cega je(jos ga muci kvantna fizika pa ne zna da li je od talasa ili chestica),a i koliko rupa ima na sebi...

Tako da je ipak bolje da saceka neki NLO i male zelene(ili sive-svejedno) koji ga objektivnije ocenili i procenili...S moje strane:vrlodobar 2+...

Malo nebi bilo "zgodno" da se mali zeleni ili sivi dokopaju nekih "svetih" knjiga jer bi stekli,mozda i fatalni,utisak da su ljudi hermafroditi i da su samo jednog roda-miskog!Vec ono "I Jakov rodi Isava,a Isav rodi Adada...Monopolisti...Jednopolisti srpski...
Uostalom,zene imaju sigurne kuce i ako im nesto nije po volji is,is u sigurnu...
Majko mila i sacuvaj Boze!!!:heart::heart::heart::heart

Back