"Čovek bez penisa" spavao sa preko 100 žena a da one nisu znale da ga nema

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.547
Endru Vordl, takođe nazvan „Čovek bez penisa“, je rođen sa ekstrofijom bešike, medicinskim stanjem zbog kojeg mu bešika raste izvan tela. Lekari su mu popravili stanje, ali nikada nije mogao da razvije penis.

Ali to ga zaista nije sprečilo da nema seks. Do sada je spavao sa preko 100 žena i nijedna od njih nikada nije saznala njegovu tajnu, uključujući njegovu trenutnu devojku.

mn.jpg

evo šta kaže kako je to izvodio:

„Znao sam svoj put oko ženskog tela, znao sam svoj put oko njihovog uma. Bio sam veoma siguran u krevetu šta mogu da im uradim kako mi ne bi prišle a na kraju su one svršile i ja sam bio dobro.”

Kada to ne uspe, on je svaljivao krivicu za svoj nedostatak učinka na ekstazu, LSD i druge droge.

Pre nekoliko godina se pojavio na poznatom tok šou gde je otkrio svoju tajnu tadašnjoj devojci.
Rešio je da hirupkim putem ugradi penis. To je i uradio a šta sledi, čitajte u nastavku...
Aman, ne muči nas, nismo na Tik Toku, klikni za part 2 :D
Govori, raspametiće nas čekanje!

Први разлог зашто не верујем у ово, ексер. Па тек на њему можеш да мркаш као змај. Други разлог, сличица. На њој ти није до живота од халуџа камоли до секса. Трећи разлог, прича. Тај што прича најмање је омастио брк.

Aman, ne muči nas, nismo na Tik Toku, klikni za part 2 :D
Govori, raspametiće nas čekanje!
Endrju Vordl (45) je podvrgnut intenzivnoj 10-satnoj operaciji kako bi ugradio bionički penis od 50.000 funti koji je opisao kao „smešno veliki“.

Ugostitelj iz Velikog Mančestera rekao je da su on i njegova devojka Fedra Fabijan oduševljeni rezultatima njegove velike operacije u Univerzitetskoj bolnici u Londonu.

sei_18855883.jpg

Međutim, nakon prvog seksa pronašla ga je srušenog na podu i odvela u bolnicu gde je bio bez svesti pet dana.

Na kraju se ispostavilo da je probem bila žučna kesa a ne "nadogranja".

„Znao sam svoj put oko ženskog tela, znao sam svoj put oko njihovog uma. Bio sam veoma siguran u krevetu šta mogu da im uradim kako mi ne bi prišle a na kraju su one svršile i ja sam bio dobro.”

Kada to ne uspe, on je svaljivao krivicu za svoj nedostatak učinka na ekstazu, LSD i druge droge.
Dobro je , vetju gljupost odavno nisam pročatao.

mene zanima, kako to da djevojke sa kojima se sekso nisu saznale za njegovu tajnu da se penis nije razvio..

kliknem da citiram Sensai i nece..

pa druze, onda nije imo seks ako je samo lizo a chunom nikad uletio u garazu...il cacko prstima...mozes ti ako ti se ne digne reci malo sam smrkno, pa ona se pokupi pa ti nastavi smrkati..malo koja ce reci "ah ok, de onda me polizi i turi koji prst i to je to sto mi treba veceras"...
to dal je seks ili nije je predmet rasprave. Jednom sam otvarao temu o istom - Dal je seks samo penetracija, a ako jeste, kolko duboko da bi se računalo.

Back