Courtney Love - The HOLE

• Začetnik teme Začetnik teme Devilish Dog
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ta ideja o neodvojivosti muzicara i njegove pesme je vrlo relativna u danasnje vreme.

Mislim, koliko znate ljudi koji sami napishu pesmu, komponuju, produciraju i odsviraju sve instrumente - ja znam samo jednu Lindu Perry. Kad smo vec kod Linde i Courtney, mozda nije loshe reci da upravo Linda stoji iza Courtninog poslednjeg albuma America's Sweetheart, a kad tu dodate i Bernie Taupina (Elton Johnovog songwritera) onda se s pravom mozete zapitati koliko od toga je Courtney, koliko Bernie, a koliko Linda.

Inace, postoji par anegdota oko tog albuma. Cortney se jednostavno jedne noci pojavila ispred Lindine kuce iako se njih dve nisu poznavale do tada. Evo kako Linda to opisuje "There's nothing more surreal than to have Courtney Love pounding on your door at 2:30 in the morning when you've never met the woman before,". Naravno nije joj preostalo nishta drugo do da pozove policiju ili je pusti unutra. Ucinila je ovo drugo. Poshto je Linda u to vreme radila istovremeno i sa Kilixima i Xtinom, Cortney je morala da ceka do jutra da Linda zavrshi sa njima. Kad bi Linda dosla negde oko 3-4 ujutro da rade na America's Sweetheart, Courtney je terala da se prvo istushira i spere sa sebe taj prljavi pop. Mislim, orginalna ludacha, shta drugo reci.

obozawam je...otkrila mi je drugarica grupu na moru owe godine,i rasplakala sam se kad sam chula Northern Star....
a naj pesme su mi ....
Violet,Miss World, Celebrity Skin, Doll Parts,Dying...ima ih josh mnogo...skoro swe wolim :D

svirka je bila super :)
pogotovo spleenersi koji su svirali pre b-side (hole tribute), sjajni su sjajni sjajni... kakva euforija (mislim na bend Euforia), ovo je genijalno!!!
a hole tribute je isto super... Maja odlicno peva... mada mi se nekako nije unela u doll parts, sto je steta, ali joj oprastam zbog "when I went to school in Olympia..." :)

OMG!!!WTF!!!Kuc-kuc.Wake Up!!!!

Evo da počne i moja priča.

1.Courtney Love JESTE narkomanka.
Ali,jbg,nije u POTPUNOSTI ona kriva.
Krivi su njeni roditelji koji je nisu držali podalje od droge.

2.Pročitajte par knjiga,informišite se ( pojedini ) a onda izjavljujte gluposti kao što su ~ONA JE UPROPASTILA KURTA~
Dajte...ona je bila jedina koja je htela da mu pomogne,ako ne bi bilo nje,on bi puno pre bio mrtav.
3.Ako ste imalo svesni koliko je on NJU voleo,onda je POŠTUJTE.
4.Kao muzičarka je jako dobra.Meni,lično,veliki modni idol ( ok, ne gledajući na neke modne ispade lol ) i tu nema diskusije.
5.Ako ne bi bila Courtney COURTNEY nikada ne bi postala ovako poznata u muzičkom smislu.Veoma je histerična,i kao što bi Anthony Kiedis rekao,željna je kamera.Znači,ona je stvorena da bude medijska ličnost.
6.Ako niste uspeli da se suočite sa činjenicom da se Kurt Cobain ubio,onda ste verovatno
dvanaestogodišnji tinejdžer koji nema pametnijeg posla i svojim teorijama o Cobainovoj smrti troši vreme.
7.Courtney se ponaša ponekad zeznuto.NE slažem se sa time,da je prodala njegove dnevnike itd.ali...bolje i to,nego da ostane bez para i da sa Frances ostane na ulici.
8.Courtney je izgubljena duša koja traži svoje mesto na ovoj planeti,i ne možemo joj zameriti na ispadima.
9.Ona je ŽENA ZMAJ.Isto kao i njena prijateljica Pamela Anderson.Svaka im čast što mogu da žive u tolikoj medijskoj pažnji.
10.Ma daaaaaaaaj...Kurt je voleo i previše.Nemojte pljuvati po jednoj tako okeY osobi...

:lol:

Ou daa...ima glas kao ova ženskica iz Distillersa.
Slažem se u potpunosti sa MOON.

Jako volim Hole.
Jako volim njen glas.
Jako volim njen stav.
Jako volim njen feministički-bitch izgled.
Jako volim njen make-up i njenu odeću.

A jbg.Narkomanka.narkomanka.Šta mi tu možemo.
Ona je sama kriva.Ne čini je to manje dobrom osobom.

Ima jako dobru muziku.U zadnje vreme jaako puno slušam RIOT GRRRL i taj LA Grunge.
Pored CourtneY,veliki muzički i modni idol mi je i basistkinja Hole-a i Smashing Pumpkins-a (u poslednjim godinama) Melissa Auf Der Maur...

Lepo je da i Hole neko voli.Pa javite se faanovi.

Back