Counter Strike 2

• Začetnik teme Začetnik teme The V
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

The V

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.682
Counter strike 2 je pokrenut pre nekih 10 dana. Ima mnoštvo promena kao što su osvetljenje, zvuk oružja (svako oružje kada udari u pod drugačije zzvuči). Imaju novi meni za kupovinu oružja, bombe imaju drugačiju grafiku, posebno smoke bomba koja pruža više dima. Ono što je interesantno je kada pucate kroz dim, možete videti rupe.

Možete razlike videti ovde:

Ima li novih staza? Astek čuvena mislim da se zove ili se zvala. Odlična igrica, ali samo online ili u igraonici.
Nije još vraćena ali čini mi se da možeš igrati kada testiraš. Nisam sve proverio.
  • Ancient
  • Anubis
  • Dust II
  • Inferno
  • Italy
  • Mirage
  • Nuke
  • Office
  • Overpass
  • Vertigo
poremetili su pucanje i ciljanje previše.
čekam neki updejt , dotle preskačem.
Jeste promenjeno, a kako su objasnili sa ciljem da bude realnije. Mislim da su to na nekom videu objašnjavali zašto je promenjeno.
Meni je isto potrebno da se naviknem. Mnogo promašujem sa AK-47 jer mi je navika da spustim nišan niže i rafal koji cima na gore. Međutim ovde nekako ne funkcioniše tako. Treba se navići.
U suštini nije loša igra.

poremetili su pucanje i ciljanje previše.
čekam neki updejt , dotle preskačem.
iskljuci follow recoil..

meni je bilo cudno prvi put s tim sto sam nakon 2mj pauze ponovo kreno igrati..sad nakon 1 sedmice vracam se u dobar ritam i pomalo sam se naviko...nekako mi je drazi csgo..vec sam reko smoke u cs2 mi nekako vjestacki 3d i kad pucas ko malcice se rupe vide..em bombom ga mozes skloniti..to mi bzvz..

mrda se ko lud i pomaze ti da skontas oruzje kako trza i na koju stranu vuce..nisan nije staticki vec se pomjera sa trzajem oruzja...navodno treba pomoci kod prskanja jer mozes vidjeti gdje ce sljedeci metak da ide..

mrda se ko lud i pomaze ti da skontas oruzje kako trza i na koju stranu vuce..nisan nije staticki vec se pomjera sa trzajem oruzja...navodno treba pomoci kod prskanja jer mozes vidjeti gdje ce sljedeci metak da ide..
Ahaaa, oke, hvala. Da isključim to onda. Ja vidim kad pucam da mi puška nekako leti na sve strane. Imam osećaj kao da se mačujem sa puškom da naciljam

pa ono probaj pa vidi sta ti odgovara..cs2 je mnogo zahtjevniji od csgo..ja sa 4080 ne mogu na svakoj mapi imati konstantan fps..postoje cudni padovi fps..zvukovi oruzja su mi cudni..pogotovo awp...zvuk kretanja igraca ko neka vrsta fejk 7.1 surround sound..na vertigo mapi se izgubim a bas odvrnem sluske..ne znam jel dole il gore klepece klompama..

pa ono probaj pa vidi sta ti odgovara..cs2 je mnogo zahtjevniji od csgo..ja sa 4080 ne mogu na svakoj mapi imati konstantan fps..postoje cudni padovi fps..zvukovi oruzja su mi cudni..pogotovo awp...zvuk kretanja igraca ko neka vrsta fejk 7.1 surround sound..na vertigo mapi se izgubim a bas odvrnem sluske..ne znam jel dole il gore klepece klompama..
Da, da. Pa kao da je nova igra i onda se moramo privići. Promena je uvek teška. Videh da senke igraju bitnu ulogu jer se možeš otkriti ako stojiš gde ne treba. Mnogo puta mi se dešava da i ja, i moj protivnik skačemo jedan oko drugog i praznimo okvire skroz i ne pogađamo se. Pa prebacimo na pištolje i jedva se poubijasmo. Još se ljudi navikavaju. Najbolje mesto za test oružja je deathmatch.

za zvuk si u pravu. meni se čini kao da sa svih strana dolaze, a ne znam je li gore ili dole. u cs:go komotno znam gde je.

iskljuci follow recoil..

meni je bilo cudno prvi put s tim sto sam nakon 2mj pauze ponovo kreno igrati..sad nakon 1 sedmice vracam se u dobar ritam i pomalo sam se naviko...nekako mi je drazi csgo..vec sam reko smoke u cs2 mi nekako vjestacki 3d i kad pucas ko malcice se rupe vide..em bombom ga mozes skloniti..to mi bzvz..
to je isključeno oduvek.
ovo je jedan od problema...

Nisam iz toga video da se ista promenilo, sem bolje grafike... sta ce ti to u igri? Skines sve na low detail
da kokas konkurenciju :hahaha:
Sistem gađanja. Imali su za cilj da ga unaprede i učine realnijim. Ne znam da li se sećaš da kad ti opališ snajperom, a ovaj još nije ni došao tu, metak ga sačeka jer se kretao na tamo. Ovde je to nešto malo drugačije. Kad te pogađa metkovima, metkovi ne da te koče nego kao da hodaš po blatu :D

Back