Corsa C 2000..ne radi sirena i gde kod za radio naci

Kod ti je na unutrašnjoj strani lima od radija, moraš ga rastaviti, a možeš ga odkodirati tako što lizanjem navlažiš elektronične komponente i tako "podivljaš" radio te se sam odkodira. Jel blaupunkt?
Ок. Покушаћу извадити радио и видети тај код на лиму. Мислим да јесте Блаупункт. Хвала.

Sirena je negde iza branika a sto se tice koda moraces na dekodiranje jer mora da se skida cip osim ako nemas negde kod karticu sa kodom a koja je obicno u knjigama o autu.
Дуле, имам оригинал књиге и сервисну али нема те код картице.
А ово што човек каже..на унутрашњој страни лима?

Ауто код мајстора врхунски одрађен, трап, сервис.. Каже сврати да ти средим и радио, сирену бесплатно.. вероватно приликом поправке нешто се откачило.. Али ја немам времена да одем до мајстора па зато хоћу да видим кући ако се може.. зато и отворио тему на крсти.. Ако не могу.. Стрпићу се..

Ауто код мајстора врхунски одрађен, трап, сервис.. Каже сврати да ти средим и радио, сирену бесплатно.. вероватно приликом поправке нешто се откачило.. Али ја немам времена да одем до мајстора па зато хоћу да видим кући ако се може.. зато и отворио тему на крсти.. Ако не могу.. Стрпићу се..
Čim skineš kleme od akumulatora gotovo, radio traži kod, to je majstor morao znati. Pitaj bivšeg vlasnika auta možda ima kod

Back