Чопор паса заклао лабудове у дунавском парку у Новом Саду

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Позиваш на клање кућних љубимаца:eek:..као што рекох , проблем је у људима не у кучићима ...

Методе су неважне, метак, отров, шта год. Какви кућни љубимци, ако су чопори кућни љубимци води их лепо кући и то је то.
И немој да ми ту филозофираш и да лупаш глупости, имаш керине које нападају по улицама, а ти серендаш о праузроку свих ствари.

То је као кад би медвед сишао у град и кренуо да растрже људе по улицама, а ти кренула да објашњаваш како је медвед сишао град јер су му људи сузили његово природно станиште и бла бла.

Заиста, има ли границе глупости и заслепљености таквих као што си ти?

Методе су неважне, метак, отров, шта год. Какви кућни љубимци, ако су чопори кућни љубимци води их лепо кући и то је то.
И немој да ми ту филозофираш и да лупаш глупости, имаш керине које нападају по улицама, а ти серендаш о праузроку свих ствари.

То је као кад би медвед сишао у град и кренуо да растрже људе по улицама, а ти кренула да објашњаваш како је медвед сишао град јер су му људи сузили његово природно станиште и бла бла.

Заиста, има ли границе глупости и заслепљености таквих као што си ти?

Нису то глупости , ти би тако и човека убио ,дете ..опасан си по околину

Нису то глупости , ти би тако и човека убио ,дете ..опасан си по околину

Ма шта ми наприча? Откад су то штеточине у истој равни са децом? Види се да ти децу нити имаш нити ћеш их имати кад си у стању да правиш такве паралеле.

Није то чудовише побогу , расан пас , одличан ..да ли је то неко Данску догу избацио напоље ?

Пума је још раснија па је опет нико не шета без корпе и поводца по центру града. Јуче се мимоишла са истим, благо ужаснута.

Пума је још раснија па је опет нико не шета без корпе и поводца по центру града. Јуче се мимоишла са истим, благо ужаснута.

:lol: И мени је први сусрет био чудан , гледа ме пас равно у очи , на истој смо висини, његова и моја глава ..али је заиста безопасан пас ..

Неке врсте јесу да се забране , боље шетати вукове на пример од неких крволочних врсти као пит .

:lol: И мени је први сусрет био чудан , гледа ме пас равно у очи , на истој смо висини, његова и моја глава ..али је заиста безопасан пас ..

Неке врсте јесу да се забране ,боље шетати вукове на пример од неких крволочних врсти као пит .

nije on krvolocan vec oni koji ga takvim treniraju :neutral:

nije on krvolocan vec oni koji ga takvim treniraju :neutral:

O, kolega, nešto te nema?
Nisi u potpunosti u pravu, jer određene FCI grupe imaju svoje nazive, kojima pripadaju psi traženih osobina. Tako se od jednog toj psa ne očekuje da bude čuvar, kao što se od psa pravljenog za borbu, ne očekuje da bude pitom prema drugim psima.

O, kolega, nešto te nema?
Nisi u potpunosti u pravu, jer određene FCI grupe imaju svoje nazive, kojima pripadaju psi traženih osobina. Tako se od jednog toj psa ne očekuje da bude čuvar, kao što se od psa pravljenog za borbu, ne očekuje da bude pitom prema drugim psima.

Све те прављене животиње су вредне презира.

prezir sam ja osetioo juce kad sam iz kola video zgazenu mackui i dzukelu koja je dosla da je njusi i cima ... Zaklali labudove i niko nista.Koji problem moze da se resi u Srbiji osim stadiona?

Нема критичне масе која нешто захтева и очекује. Нема свесних грађана.

Шта очекујеш од светине која се хвали да ништа осим филмова не гледа и ништа од новина не чита.

Шта њима може да засмета осим нестанка струје и несташице кафе? Ало!

Све те прављене животиње су вредне презира.

ne zivotinje vec oni koji ih prave...takvima.
konkretnije,
treba ih novcano i slobodom (oduzimanjem iste) kazniti :)

-------------------------------------------

tu sam bre Rifke,
samo mi muka da pisem :lol:

Значи , потребна је стерилизација паса луталица , да се не би размножавали и онда их нахранити и никада са њима не би било проблема.Убијање није хумано , специјално када је у питању хир поједнинаца , назови, "људи".

Постоји ред и закон и друштва за заштиту животиња , убијања НЕЋЕ БИТИ .ко убије , ако се одкрије, иде у затвор ..конец.

Znaci bolje je da uhvatis muskog psa, odseces mu muda i tako osakacenog ponovo pustis na ulicu? Ala si ti cedo moje pobrkala loncice...

- - - - - - - - - -

Молим те другарице не лупај , месо једеш , свиње жалиш..то једно са другим не иде ,Пас је кућни љубимац , треба га хранити да не би постао звер
и да се овакви случајеви не би дешавали .Мени је лично више жао пса , него лабуда ..перад као перад ..више, мање ..

Pa u Kini, Indoneziji jedu pse. nemoj da lupetas. Pas, pogotovo u gradu gde 99% zivota provede u stanu je samo hir vlasnika, nista drugo. A kada je rec o psima koji su bna ulici, 90% i vise nikada nije ni krocilo u neki stan a kamoli zivelo dok ih vlasnik nije izbacio.
Uostalom, dal ce mi vise biti zao kada copor lutalica zakolje, napdane ili izgrize neko dete ili taj isti copor bude uklonjen

Нема критичне масе која нешто захтева и очекује. Нема свесних грађана.

Шта очекујеш од светине која се хвали да ништа осим филмова не гледа и ништа од новина не чита.

Шта њима може да засмета осим нестанка струје и несташице кафе? Ало!
iz moje zgrade od 20 stanova ima tri napada pasa lutalica za godinu dana. Evidtentirani, medicinski obradjeni pokrenut postupak za otstetu a psi su i dalje oko nas ..Koja je to racunica ne kapiram

У Аустрији и Немачкој готово и да нема луталица, јер их тамо хране по азилима, али само пар недеља, ако се за то време не јаве удомитељи, псу се даје смртоносна инјекција.

Tako se to radi u normalnim drzavama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back