електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
pa da,vrv su nikli iz trave
Бог те пита коју је њихову чукунбабу неко избацио из дворишта. Шта имамо од тих сазнања и чему служе?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa da,vrv su nikli iz trave
Да ме нападну па рокнуо би их само тако. А нека ми после суде.
a ko je kriv?
a ko je kriv?
За луталице Закон о добробити животиња који мора под хитно бити промењен.
Уствари, како сада стоје ствари, за луталице (НВО не воле то име, више воле да лажу да су то напуштени пси) је одговорна локална самоуправа, оне се сматрају власништвом локалне самоуправе која је дужна да их збрине, обезбеди им кров над главом, подно грејање, топлу воду, чишћење смећа два пута на дан итд..
Како општине немају те паре и не могу да глуме мајку Терезу за кучиће, а не смеју да их убију (да их затворе такође не смеју, описао сам зашто), онда смо ми принуђени да трпимо уједе, а општине да исплаћују одштете.
Ту је битан и наш слугењарско-патетични менталитет, просечна Србенда наиме не може да поднесе да некоме не служи и да му не залази, па будале немају 'леба да једу, да изваде руке из дупета и да почну нешто да раде не пада им на памет, и онда живот посвете кукњави против сурове власти и служењу псима..
За луталице Закон о добробити животиња који мора под хитно бити промењен.
Уствари, како сада стоје ствари, за луталице (НВО не воле то име, више воле да лажу да су то напуштени пси) је одговорна локална самоуправа, оне се сматрају власништвом локалне самоуправе која је дужна да их збрине, обезбеди им кров над главом, подно грејање, топлу воду, чишћење смећа два пута на дан итд..
Како општине немају те паре и не могу да глуме мајку Терезу за кучиће, а не смеју да их убију (да их затворе такође не смеју, описао сам зашто), онда смо ми принуђени да трпимо уједе, а општине да исплаћују одштете.
Ту је битан и наш слугењарско-патетични менталитет, просечна Србенда наиме не може да поднесе да некоме не служи и да му не залази, па будале немају 'леба да једу, да изваде руке из дупета и да почну нешто да раде не пада им на памет, и онда живот посвете кукњави против сурове власти и служењу псима..
ne trpis ti zbog opstine vec zbog ljudi koji ostave svoje pse na ulici
А шта ти вреди закон када ће као и сваки бити селктиван?
Бог те пита коју је њихову чукунбабу неко избацио из дворишта. Шта имамо од тих сазнања и чему служе?
Анђо, устани са те wc шоље, прошетај мало около. Људи држе у 99% случајева расне псе (то значи да је од 100 власничких паса 99 расних), а по градским и приградским чопорима ћеш у 99% случајева видети мешанце неодређених раса.
Шта ти то говори?
- - - - - - - - - -
Не разумем.
to mi govori da tvoj mozak radi samo do odredjenih granica,najcesce do ivice terase.
ljudi pustaju pse napolje bez kontrole,pare se gde stignu,upari im se zenka sa mesancem oni zviznu stence na ulicu,
sta mislis sta ce da nastane od rasnog psa i mesanca?rasni pas mozda?
Људи пуштају да им се женке паре са мешанцима?
Ти дозвољаваш да на твоју кучку насрне џукац и оплоди је?