ČOPOR PASA LUTALICA TERORIŠE CERAK

За луталице Закон о добробити животиња који мора под хитно бити промењен.

Уствари, како сада стоје ствари, за луталице (НВО не воле то име, више воле да лажу да су то напуштени пси) је одговорна локална самоуправа, оне се сматрају власништвом локалне самоуправе која је дужна да их збрине, обезбеди им кров над главом, подно грејање, топлу воду, чишћење смећа два пута на дан итд..
Како општине немају те паре и не могу да глуме мајку Терезу за кучиће, а не смеју да их убију (да их затворе такође не смеју, описао сам зашто), онда смо ми принуђени да трпимо уједе, а општине да исплаћују одштете.

Ту је битан и наш слугењарско-патетични менталитет, просечна Србенда наиме не може да поднесе да некоме не служи и да му не залази, па будале немају 'леба да једу, да изваде руке из дупета и да почну нешто да раде не пада им на памет, и онда живот посвете кукњави против сурове власти и служењу псима..

Уствари, како сада стоје ствари, за луталице (НВО не воле то име, више воле да лажу да су то напуштени пси) је одговорна локална самоуправа, оне се сматрају власништвом локалне самоуправе која је дужна да их збрине, обезбеди им кров над главом, подно грејање, топлу воду, чишћење смећа два пута на дан итд..
Како општине немају те паре и не могу да глуме мајку Терезу за кучиће, а не смеју да их убију (да их затворе такође не смеју, описао сам зашто), онда смо ми принуђени да трпимо уједе, а општине да исплаћују одштете.

Ту је битан и наш слугењарско-патетични менталитет, просечна Србенда наиме не може да поднесе да некоме не служи и да му не залази, па будале немају 'леба да једу, да изваде руке из дупета и да почну нешто да раде не пада им на памет, и онда живот посвете кукњави против сурове власти и служењу псима..

ne trpis ti zbog opstine vec zbog ljudi koji ostave svoje pse na ulici

А шта ти вреди закон када ће као и сваки бити селктиван?

ne trpis ti zbog opstine vec zbog ljudi koji ostave svoje pse na ulici

Анђо, устани са те wc шоље, прошетај мало около. Људи држе у 99% случајева расне псе (то значи да је од 100 власничких паса 99 расних), а по градским и приградским чопорима ћеш у 99% случајева видети мешанце неодређених раса.

Шта ти то говори?

- - - - - - - - - -

А шта ти вреди закон када ће као и сваки бити селктиван?

Не разумем.

Бог те пита коју је њихову чукунбабу неко избацио из дворишта. Шта имамо од тих сазнања и чему служе?

Da se krivci uhapse i procesuiraju, te da se cukunbabe i kompletno potomstvo vrate prvobitnom vlasniku na staranje. Takodje, ne bi bilo zgoreg napraviti online bazu kero-prestupnika, naravno dostupnu svima, da se djubrad obeleze da narod zna koga da pljune po sred lica na ulici. Ko odbije da primi kerove natrag morace u zatvor a stan/kuca bice mu oduzeti i adaptirani u prihvatiliste za kerove.

Анђо, устани са те wc шоље, прошетај мало около. Људи држе у 99% случајева расне псе (то значи да је од 100 власничких паса 99 расних), а по градским и приградским чопорима ћеш у 99% случајева видети мешанце неодређених раса.

Шта ти то говори?

- - - - - - - - - -

Не разумем.

to mi govori da tvoj mozak radi samo do odredjenih granica,najcesce do ivice terase.
ljudi pustaju pse napolje bez kontrole,pare se gde stignu,upari im se zenka sa mesancem oni zviznu stence na ulicu,
sta mislis sta ce da nastane od rasnog psa i mesanca?rasni pas mozda?

to mi govori da tvoj mozak radi samo do odredjenih granica,najcesce do ivice terase.
ljudi pustaju pse napolje bez kontrole,pare se gde stignu,upari im se zenka sa mesancem oni zviznu stence na ulicu,
sta mislis sta ce da nastane od rasnog psa i mesanca?rasni pas mozda?

Људи пуштају да им се женке паре са мешанцима?

Ти дозвољаваш да на твоју кучку насрне џукац и оплоди је?

Back