Copa America 2015

CICm9lzW8AEp7NC.jpg

Cile je stvarno jedna vrhunska, talentovan ekipa koja igra odlican fudbal , mada doduse dosta dugo su radili na tome i stvarali ovu generaciju koja im je verovatno najbolja u istoriji.
Ogromna zasluga za to pripada i selektoru Sampaoliju , koji je jos pre nekoliko godina cuda pravio sa ekipom Univerzidad de Cile , kada su svi govorili da je to ekipa koja uz Barselonu igra najbolji fudbal na svetu , zatim kasnije je imenovan i za selektora Cilea i taj isti recept je primenjivao i na reprezrentaciji , a pritom i dobar deo te generacije ekipe Univerzidad de Cilea je sada i stub reprezrentacije i taj recept Sampaolija je zaista urodio plodom.

Doduse ovaj Cile je jos uvek mlada ekipa i od njih tek treba ocekivati vrhunske rezultate.

Cile je stvarno jedna vrhunska, talentovan ekipa koja igra odlican fudbal , mada doduse dosta dugo su radili na tome i stvarali ovu generaciju koja im je verovatno najbolja u istoriji.
Ogromna zasluga za to pripada i selektoru Sampaoliju , koji je jos pre nekoliko godina cuda pravio sa ekipom Univerzidad de Cile , kada su svi govorili da je to ekipa koja uz Barselonu igra najbolji fudbal na svetu , zatim kasnije je imenovan i za selektora Cilea i taj isti recept je primenjivao i na reprezrentaciji , a pritom i dobar deo te generacije ekipe Univerzidad de Cilea je sada i stub reprezrentacije i taj recept Sampaolija je zaista urodio plodom.

Doduse ovaj Cile je jos uvek mlada ekipa i od njih tek treba ocekivati vrhunske rezultate.

Pre neku noc sam sanjao mundijal u Rusiji cetvrt finale penali Srbija-Cile Stojke dobio crveni pred kraj i uso Rajko da brani penale.. baca se i brani penal Sancezu onda sutira Filip Kostic daje gol i aca informacija se dere Srbija ce igrati polufinale SP protiv Nemacke WOOOHOOO :D

Cile objektivno ima BAS DOSTA talentiranih igraca u reprezentaciji.

Sanchez, Vidal ,Medel, Aranguiz, Gonzalez,...

BAS dosta igraca igra po vodecim evropskim klubovima i to vodecu rolu, kao predvodnici timove.

U Nasoj reprezentaciji su samo Matic i Bane standardni prvotimci ali nemamo NI JEDNU MEGA ZVEZDU koja je pravi predvodnik svog tima, ono, smatra se najboljim, igra stalno i oko njega se vecina tsvari vrti.

Dok u Cileu ima nekoliko takvih.
Sanchez u Arsenalu, Vidal u Juventusu, Medel u Interu, Aranguiz je bio vodja svih juznoamerickih timova u kojima je igra, ako ne vodje onda pokretac akcija, kreator po krilu itd...

Mi nemamo BAS ni jednog.

Markovic niej taj kalibar,

Tosic jeste vazan u CSKA ali u Arsenalu,Celziju, Manchesteru(odatle su ga i poslali u manje klubove) itd... ne bi imao tu ulogu koju ima u CSKA a i tamo je do skora bio rezerva.

Ljajic je takodje polurezervista u Romi. Pjanic, Zervinjo, Iturbe, Destro, Ttoti igraju kljucne uloge.

Jojica koji bi po meni mogao biti tako nesto, nigde nema. Valjda problema sa ledjima ima?.

Kolarov je pred vratima Sitija. Stalno se pitaju da li d aga prodaju ili ne pa nekako sticajem sretnih okolnosti ostne.On u reprezentaciji najvise probija i kreira napade ali radi to lose, posebno u zavrsnici, centarsutevi su mu cesto neartikulisani, bunarenje sa ivice terena.

Basta je bio ODLICAN igrac, veoma prodoran ali i on je nesto usporio, zatajio, ne znam. Inace, ON ZNA d aprobije dobro tu desnu stranu ali valjda i njega godine stizu, citaju ga polako, ima mislim oko 30 i kusur godina.

Rukavina, ODLICNO igra u Viljarealu i CESTO gradi akcije tamo, ali tamo ima jednog Djvanija po desnom krilu.
Kod nas nema ko da odvuce odbranu i napravi Rukavini prostor.
Inace jedan od boljih igrac areprezentacije prema prikazanom u inostranom klubskom fudbalu.

U vreme Antica su bili Krasic i Lane ali su oni U ISTO VREME najednom pali u igri totalno.Obojica.

Bio je i https://en.wikipedia.org/wiki/Zvonimir_Vukić.
E ON JE BIO BAS PRAVI TAJ KREATIVAC koji nam sada treba ali vec ima godina i misim da se povukao.
Nije, igra za grcku Veriu.

Ko nema mega zvezdu?

Jel si sam reko Sancez i Vidal.. Pa eto i mi imamo Matica i Ivanovica.

A sto se tice tog Medela i ove dvojice za koju nikad nisam ni cuo Aranguiz i taj drugi samo cu ti reci da ako malo pratis fudbal trebao bi da znas da su na primer Kolarov,Subotic,Nastasic,Tadic,Markovic,Mitrovic,Ljajic,Tosic bolji igraci od tih cileanaca tako da ne blamiraj se dzabe

Poslednja izmena od moderatora:

Back